söndag 23 november 2008

Skymning i Svedala...

Idag lovades det 12 plusgrader men döm om förvåning, metrologerna hade fel..! Så istället har vi haft en solig, kall dag med -4, jag har varit ute & njutit! Förutom promenader har jag sytt kuddar, lapptäcke & börjar bli färdig med en raggsocka. Om jag fortsätter i samma takt kanske jag blir färdig med ett par innan midsommar, ha ha ha. Bör då avslöja att jag hade tänkt göra en 4-5 olika?! Hm, oväntad tidsoptimist. Nåja, sikta friskt & nå halvvägs är inte fy skam! Eller vad de säger... I väntan på kort- & inredningsbilder kommer här lite skymningsbilder! Trevlig söndagskväll!
2 kommentarer:

Gunilla/Nilla sa...

Hallo vännen!

Självklart kan vi vänta och ta det en dag när du känner för det. Förstår att du måste koncentrera dig på ditt nu. Har inte så mycket inplanerat i veckorna så skulle du känna för att komma hit en em eller kväll så är du alltid välkommen. Skulle vara så kul att träffas och tjattra pyssel, fika mm.

Sköt om dig och ta det lugnt i trafiken.
Stor kram till dig från mig/Gunilla

Äldste sonen, Andreas, kommer hem i helgen så han har lovat kolla min mail.

Hjärtat Mitt sa...

Håller fullständigt med dig. Snön försvinner ju snart ändå. Bättre att sanda istället för att salta, tycker jag. Snön lyser verkligen upp. Speciellt här som det är kolmörkt annars.
Men det var liiiite kallt i går kväll -9. Brrrrr.

Kram Mari i Marieholm