torsdag 27 november 2008

Sneek peek julkök!

Jag smygfixade lite av bilderna av hemmet & tänkte att jag kan visa en liten hörna av köket! Den andra hörnan är inte julpyntad än... (fint ord för stökig & ocharmig...) så den får vi vänta lite med... Och då får ni ju se kaklet live också! Men vi börjar väl med förvaringsburkarna (som äntligen är en serie efter letande med ljus & lykta) som står på en spetsklädd hylla. På hyllan hänger även en trio tomtar fästa med gluedots, mycket nöjd med den lösningen ;0)

På bänken står vågen som har en liten tomte på besök, bandklädda burkar som gömmer pennor mm samt en av mina älskade kupor. Kulan som ligger i har rymt & ska egentligen hänga i fönstret!

Närbild på spetsen & en av de söta Tilda-tomtarna.

Jag har även gjort ett litet arrangemang med hyacinth i patinerad terrakottakruka, rött sammetsband & mossa, enkelt & stilrent, men ack så juligt..! Och så satte jag lite rutigt band på kupan, när ni får se resten kommer ni märka en röd tråd av rutigt band, I say no more...

Och så måste jag visa zinkhjärtat jag köpt på Fridas gård, en ny zinkleverantör vid namn Walther & c:o, hänger så fint på ett av köksskåpen.
Kan dessutom avslöja att imorgon bär det av med jobb till Sthlm, borde hinna med lite extra julinspiration då? Hope so! Tyvärr ryktas det att snön även försvunnit i Sthlm, lite synd på julkänslan... Men man slipper åtminstone bli blöt om fossingarna! Och med den medelålders, förnuftiga kommentaren säger denna (snart) gulaschsoppaätande skåning adios!

7 kommentarer:

Hjärtat Mitt sa...

Så mysigt det blev!
Kul att du hittade alla burkarna oxå.
Tomtarna är jättesöta och jag gillar verkligen din våg, för att inte tala om zinkhjärtat. Jättesött.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Oh så mysigt det är.... hemma hos mig ser det ut som ett bombnedslag inte en tillstymesle till jul, advent, ser inte ens ut som ett hem just nu...
//Malin

Anonym sa...

Stämpelbodens GT-DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Kram Anneli

Pssst Vi har släppt nya stämplar också, kom å kolla!

Anonym sa...

Oj så mycket vackert att titta på. önskar att man själv kunde ha lite fingertoppskänsla när det gäller inredning, får nöja mig med att beundra istället. Vackra kort du gjort,

Ha en skön advent
Katarina

Erica sa...

Åh Annica, så fint du har det!! Du har verkligen känsla för det vackra, jag skulle vilja hälsa på hos dig och inspireras!! synd att vi bor så långt ifrån varandra..

Tomtarna är jättesöta, har en liknande ängelsats i faner som jag inte målat ännu, nu blir jag inspirerad.. så sött med hyacintarrangemanget och hjärtat!! snygga ljuslyktor föressten, har likadana hos mig, är riktigt nöjd med dem, mysigt sken ger de också.

Hoppas du får en trevlig första advent!

Kram, Erica

Muffin sa...

Åh, så fint du har gjort! Så mycket fint att se på din blogg, fastnade en lång stund...:)

Rimna sa...

Så mycket fint det var här!!!

Älskar dina julkort!!!

Ha en trevlig advent!