söndag 4 april 2010

Ett snabbisinlägg...

blir det idag, vi ska snart på söndagsmiddag hos svärföräldrarna! Har inte varit mycket lugn & ro sen jag blev sjuk, men hoppas veckan som kommer har tid för lite lugn att återskapa lite rutiner för Nellie, hon har tappat mycket senaste veckan. Bl a sover hon knappt något alls under dagen, en kvart här & en kvart där vilketgör henne superledsen & orolig på kvällarna. Men det ska det bli ändring på!

Igår var jag på sjukhuset & de tog ut dränaget, himla skönt! Tyvärr hade det glappat mellan avdelningarna & mitt dränage skulle sköljts med koksalt ett par gånger per dag men det hade glömts bort. Som tur var hade inte slangen korkat igen utan fortsatt dränera, tack för det kroppen! Imorgon ska jag på amningscentralen men funderar på att hoppa det. Det kom nämligen en kvinna från amningscentralen en av dagarna jag låg inne & hon var en liten amningsnazist som himlade med ögonen när jag sa att jag hade amningsnapp. Hon skyllde hela denna situationen på den & gjorde mig mest ledsen. Så får se om jag vill utsätta mig för det eller lyssna på mig själv & sunt förnuft istället. Ska höra vad de tänker göra innan jag bestämmer mig!

Blir ett litet kort idag också, väntar fortfarande på Magnolias Fairytale collection, segt som sirap, zzz...

Fjolårets hängel, papper bl a DCWV, blommor Prima, cirkel Inkido


Närbild Hängeln

...och de glittriga blommorna!

Nu står sambon & stampar otåligt, hörs imorgon, ciao!

6 kommentarer:

Petraso sa...

Oj vilken tur att det gått bra!
Nja amningnazister gillar vi inte men det kan vara bra och få hjälp och se hur Nellie ligger när hon amar och hur hon grepar vårtan.... För amnings nappar kan i bland ställa till det... hade också detta men det var mer på grund av att mn förstfödda hade svårt att greppa kvar... men han var så liten....
Men det är lika viktigt att känna sig bekväm men mjölkstockning vill man inte ha.....

Marie Wisén sa...

Du är en klok mamma. Suntförnuft kommer du långt på.

Kram Marie

Jenny sa...

Äsch stå på dig. Jag har kört med amningsnapp på båda mina grabbar och det har fungerat hur bra som helst. Det viktigaste är att ni båda mår bra. Man blir bara mer stressad av amningsnazisterna.

kimsan sa...

Detta kort ger mig VÅRKÄNSLOR!
Det behövs för här föll snö hela dagen :(

Hoppas att du mår bättre nu.

DesignAnnique sa...

Kan ju säga att jag ammade i 8,5 månader MED amningsnapp (utom totalt TVÅ gånger på hela den tiden :)) och hade aldrig mjölkstockning. Men det är visst så att vissa får det lättare och andra har mycket svårt att få mjölkstockning. Har man lätt att få det spelar det nästan ingen roll vad man gör och hur man gör, det kommer ändå. Förhoppningsvis är det enda gången du kommer ha det! Lycka till med amningen!

Anki sa...

Du vet och kan Annika! GÅ på din magkänsla!
Visst sen känner man sig mycket tryggare kring ammningen längre fram när barnet är störra tyckte jag och med barn nr 2 kände man sig mycket säkrare på nått vis hur barnen ska ligga/suga mm...

DU fixar detta galant och gör som du vill finns tom de osm hoppar över bvc vägningar mm för att de är lite nitiska o tycker si o så gör som ni vill o känner funkar!

Kram Anki