fredag 30 april 2010

Sambon är ledig idag...

& vi har bl a varit på BVC där Nellie tagit ett stort skutt på vikten, väger nu 6200 g & är 66 cm lång, inte konstigt att stl 62 börjar bli för smått! Har smånallat på stl 68 innan men nu kan vi byta helt! Och därför har vi även shoppat lite nytt till Nellie idag, bl a lite pyjamas, jeans, en solmössa & 2 omlottbodys i vitt, fann de sistnämnda på Lindex & är superglad! H&M däremot hade knappt några bodys alla i 68 så det blev en billig runda... Även jag köpte lite nytt bl a ett par vita tygskor, leggings & en ny mobil. Säljaren av mobilen tog bort två tilläggstjänster som jag haft i onödan á 100 kr per månad så det blev +-0 i månadskostnad! Nu ska jag bara lära mig den nya, med touchskärm, appar & olika finesser, känner mig som en fossil ;0)

Kvällen skulle blivit en grilltillställning med två kompispar, men ena familjen är magsjuk & den andra förkyld så vi får leka själv... Eller nä, nu ringde grannen, så det blir grillning hos dem, kul! Tänk att man kan bo grannar med så trevliga människor ;0)

Nedan kommer första kortet med Magnolias Fairytale-serie, ni vet den jag tjatat om så mycket ;0) Hoppas det faller i smaken!

Här blev det lite medeltidsinspirerat i färgerna & med sammetsband som pricken över i:et!

Närbild på de färglagda motiven!

Och med lite "droppar" på bladen ;0)

Och så kan jag inte låta bli att visa lilla "nakenfisen" ;0)

Glad Valborg!

2 kommentarer:

Lisa Löfgren sa...

Tjejen har blivit stor :)
Det var super mysigt att träffa er... Det där med dropparna på blommorna får jag testa.

Kram!

Marie Wisén sa...

Vad fint du färglagt stämplarna!

Vilken liten goding ni har!

Kram Marie