lördag 10 april 2010

Fullt upp...

har det varit de sista dagarna! I torsdags var vi på Nova köpcentrum & köpte lite kläder till Nellie i stl. 68, har nästan inget i den stl & även om hon just nu är en stabil 62:a tar det plötsligt ett skutt i tillväxten & plötsligt är de en storlek större! Vi köpte även gympaskor,leggings & en amningsbh till mig... Sen åt vi lunch & även Nellie blev hungrig så jag fick amma på toaletten! De säger ju att nöden inte har någon lag såå, hi hi.

Igår var vi även på babymassage, mysigt. Nellie verkade tycka de andra bebisarna var mer spännande än själva massagen dock men hon var lugn & glad & då är mamma detsamma!

Och idag var vi först på barnloppis, hittade två klädesplagg men det var så mycket folk att jag blev helt matt & hoppade över hälften. Därefter åkte vi för att se fotboll, tyvärr försvann det vackra vädret & vi var ett gäng som mest satt inomhus & snackade men det var lika mysigt det ;0) Och så fick Niklas vara stolt pappa & visa upp vår lilla skatt, som just nu ligger utslocknad i min famn. Rutinerna nattetid håller på att förändras, hon äter en gång extra per natt men verkar i gengäld gå mot ett tidigare nattande & tidigare morgnar, hm, vet inte vad jag gillar det, hi hi. Men det är väl i rätt riktning, gissar jag ;0)

Och så blir det ett litet kort, med min nya favvis-stämpel ;0)


Papper bl a Maja design & Prima

Och lille bunnyn ;0)

Nu ska jag ta hand om vår lilla solstråle, ciao!

2 kommentarer:

Petraso sa...

Ljuvlig nellie och kortet är sååååååå sött! åh vad dom stämplarna ljuvliga!bloggcandy hos mig;)

Maiden sa...

Älskar "påskharen" - å du har färglagt den toksnyggt!! :-)