lördag 3 april 2010

Tillbaka från sjukhuset!

Ja, det har blivit ännu en runda till sjukhuset... I tisdags kväll slutade min mjölk komma & vi åkte in akut. Väl där kom vi in direkt & jag sattes i mjölkpump med masserande sjuksköterska, gjorde rätt ont men mjölken rann till, bl a pga nässpray (som jag inte fått innan Petraso!). De kollade min sänka som nu var 339 & efter undersökning av doktorn bestämdes det att jag skulle läggas in, de trodde att mjölkstockningen utvecklats till en böld istället. Så jag & Nellie fick stanna. De satte in antibiotika på dropp & jag fick fortsätta pumpa var 3:e timme. Dagen därpå gjorde de ultraljud & såg att det var en böld så de satte dränage på mig (en slang rakt in i bröstet) & sen lättade det ganska snabbt. Sen tog det ytterligare två dygn för sänka & feber att normaliseras, så jag har fått stanna kvar den tiden. Men igår blev jag utskriven, härligt! Ska tillbaka idag & hoppas de tar dränaget och så vill jag höra hur såret ska skötas + att jag ska ragga upp en nässpray!

Sen bär det av till mina föräldrar för påskfirande med släkten, mumma ;0) Men här kommer först lite påskinspiration i kortformat, tyvärr kan jag inte visa ett enda påskpynt då jag legat inne så det får bli nästa år!


Hängel på papper från bl a Panduro, massa blommor, blad & bling-bling är här också!

Lite glitter på hängeln!

Och så ett litet leende från vår solstråle som varit med på mammas sjukhusresa & klarat det riktigt bra. Men man märker att det tagit på henne, hon var mammig & ledsen igår kväll, hoppas lite sömn rått bot på det ;0)

 Ha nu en riktigt skön påsk allihopa, kram!

4 kommentarer:

Petraso sa...

Bvc sköterskor har receptföreskrivningsrätt på nässpray!
Din stackare vet hur ont det gör... Behövde inte drän... ( har dock haft det för andra saker)för vi lyckades klämma min böld...vlket kanske inte var så bra.... en annan sak som kan ge amningsproblem är svamp=torsk.....kan inte säga att jag kunde njuta av amningen.. men det är verkligen en sak att jobba för! Glad påsk på er! Du får maila om du villa ha mer tips från en med STOR erfarenhet;)

Erica sa...

Vad skönt att det ordnade sig för dig men det lät verkligen inte roligt detta!

Vilken söt tjej du har och jättefina kort du gjort på sistonde.

Önskar dig och din familj en riktigt GLAD PÅSK!!

Kram, Erica

Marie Wisén sa...

jag håller tummarna för att du nu blir snabbt bättre!

GLAD PÅSK! /Marie

Anki sa...

Oj vilken upplevelse du varit med om...

Skönt att höra att du verkar vara på bättringsvägen!

Kramar
Anki