fredag 16 april 2010

Från familjefredag...

till ensamfredag på några minuter blev det här hemma idag! Sambon skulle varit ledig men p g a det lilla molnet med aska blev han extrainkallad. Det är nämligen kaos att få allt gods ut & in i europa så det var bara att bita i det sura äpplet... Men om jag känner sambon rätt gillar han på sitt sätt kaossituationer så det blir nog bra ändå! Tyvärr missade han babymassagen men det gjorde inte vi ;0) Nellie tycker nog riktigt bra om det, ligger tyst & iakttar och den sista halvtimmen när vi bara pratar slocknar hon som ett ljus. Detta till skillnad från igårkväll när hon var vaken till 22.30 trots att hon bara sovit 30 min på hela eftermiddagen. Trodde i gengäld att hon skulle sova längre nu på förmiddagen, men icke! Vi får väl se hur kvällen blir...

Imorgon ska vi hem till mina föräldrar på middag men även här har askmolnet ställt till det & pappa kommer inte hem denna helgen, han jobbar i Bryssel, så det lär ju bli svårt när inte flyget går. Får hoppas att molnet är borta till nästa helg istället ;0)

Ikväll blir det tacos & Så ska det låta men först ska jag & Nellie till affären och hämta mitt stämpelpaket, som äntligen kommit! Solen skiner men det blåser kallt så jag fortsätter med vinterjackan, är livrädd för mjölkstockning! Vänster bröst krånglar fortfarande men Nellie ammar ut småknutorna varje gång & jag har ingen feber så avvaktar & hoppas det blir bättre i helgen! Skillnaden mot bölden är ju att den aldrig försvann, därför är jag lite lugnare nu. Men fortsätter problemen tar jag mig nog en tankeställare på hur länge jag vill amma, ska ju inte vara på bekostnad av att jag är frisk eller att jag är orolig hela tiden. Men känner mig inte riktigt redo att ge upp än ;0)

Ett litet kort att njuta av idag, ha nu en toppenfredag!

En av stämplarna i nya Fairytale-serien, som jag köpte på Tradera, söt liten sessa ;0)
Papper Panduro & MME, textstämpel Inkido.

Lilla sessan med prickar på, kanske Nellie, vi bor ju i Haga (hus inte slott dock)

Spets Magdas, fjärilar Panduro, bladstans Stämpelgården

 

1 kommentar:

Marie Wisén sa...

Vilket trevligt inlägg!

Trevlig helg!

Kram Marie