lördag 22 maj 2010

Sista lördagstimmarna...

Ja, nu lider lördagen mot sitt slut & just nu sitter vi i soffan, sambon tittar på Champions league & jag har gjort min första blogrunda på många månader, så mycket fint att inspireras av! Det finns så oerhört många kreativa bloggare, man skulle kunna surfa runt i åratal & ändå missa någon! Ja, om man hade tiden alltså ;0) Lillsmurfen somnade kl. 21 idag, hennes nattvanor går mot mycket trevliga vanor! Igår somnade hon kl.20, vi väckte henne för mat vid 21.30, sen sov hon till 04.30, det var himla skönt. Men jag får väl vara ärlig & säga att jag ändå vaknade när hon brukar äta. av ren vana, men det går förhoppningsvis över! I alla fall, helt plötsligt har man lite tid på kvällarna! Hade gärna pysslat idag men min arbetslampa har slocknat & vi hade inga glödlampor hemma så det får vänta! Men en blogrunda är ju inte fy skam ;0) Och har ju lite kort att visa ändå! Börjar dessutom bli sugen på att scrappa lite om Nellie & att göra mina kokböcker, blir ibland lite trött på kort & då är det kul att förnya sig ;0)

En av mina favvisfärger, turkost, dominerar på detta kort. Älvan är en liten sötis, men då hon är så liten blev det många av henne istället.


Liten men naggande god ;0)

Textstämpel Magnolia, stjärnan är i guld.

Och ännu ett kort i samma färgkombination!

Med en längtande Tilda, kanske väntar på en prins?

Måttband i bomull, en favorit jag har!

Imorgon blir det lite trädgårdsarbete om vädret tillåter & så ska jag måla en låda till Nellies leksaker, tänkte dekorera den med hennes namn & lite söta figurer, hm tål att tänkas på ;0)

1 kommentar:

Petra/Paradise sa...

Två helt underbara kort du gjort vännen! Älskar färgerna!! <3
Gött å höra att det är fler som sett dessa leopardmönstrade rackarna! Visst är de äckliga!
Å du ska se hur snabba dom är dessutom!!! *uäääääk*

Trevlig söndag!
KRAM!