onsdag 23 september 2009

Årets julklappsetiketter...

är redan påbörjade, jag har snöat in helt på julen... (ursäkta ordvitsen, hi hi) Längtar redan till att packa upp julpyntet, hösten känns just nu som en parantes ;0) Kan inte hjälpas, julgenen är starkare än vanligt! Trots att det stämplas lite mindre kort för tillfället har jag ändå haft framme stämplarna till julklappsetiketterna. Och så har jag använt en massa fina dekorationer & papper som tittat surt på mig ;o) Måste tömma lite i julförrådet, har ju beställt Webster´s & Fancy Pants underbara julpapper! Har ni sett dem?! Yummi, säger jag!

Först ut är filurerna, äldre Tilda-pynt som jag haft länge. Blev nu söta etikettdekorationer på mina trätags.

En liten närbild! Först målat tagen vit, chalkat kanterna, stämplat bakgrund & sen limmat på lilla pepparkaksgubben. Pricken över i:et blev den lilla texten ;0)

Sen kommer de lite mer romantiska med bokmärken & glitter.

Och slutligen, lite "vanliga" pappertags, bl a stämplat med den söta stämpeln "Öppnas julafton" ;0)

I övrigt noterar jag:
-att jag blir så ledsen av att se alla påkörda djur på vägarna, vad gör vi människor med vår omvärld egentligen?
-Idol ser lovande ut ;0)
-att kaminen hemma invigdes ikväll, mumma.
-att Spotify är som en härligt stor godispåse ;0)
-att det snart är lön, tjoho!
Och för er som fortsätter lägga kommentarer på mitt blogcandy, den är slut & vinsterna är redan utlottade, men det kanske blir en jul-candy, håll ögonen öppna!

5 kommentarer:

LenA sa...

Vilka läckra tags, blir verkligen sugen på att försöka få till några!
Här finns ju massor av inspiration,tusen tack!
Kram

Petra sa...

Wow, jättehärliga tags. Och allt annat nedan också. Nu ångrar jag att jag inte köpte notstämpeln när skickade efter lite stämplar häromdagen...
Ha det gott.
Kram
Petra

papirdilla sa...

Hei!

Jeg er visst ikke så god til å legge igjen kommentarer hos deg. Men jeg lover: jeg leser hvert eneste innlegg du legger ut! Synes du har en super stil på det du lager. Lekre julegavelapper du har laget her. Falt veldig for de litt romantiske:)

Ha en fin kveld og kos deg som gravid:)

Erica sa...

Här blir man alltid inspirerad, då man tittar in.. supefina tags du gjort Annica! Och visst är julpysslandet roligaste pysslet.. känns mer inspirerande än höstkort mm.. och varför inte börja i tid?!

Ja man får nog hålla hårt i plånboken efter alla nya julpapper du tipsade om, himmel vad fina..

Ha det bra!

Kram, Erica

maxell sa...

Vilka vackra romantiska saker. Gillar det dova rosa mot dessa märken. Härlig kontrast.

Å visst är det illa med alla djur som vi kör på och bara lämnar där... Minns för länge sedan när jag och en kompis fick för oss att ge alla påkörda och överkörda djur en riktig begravning. Den cykelturen tog hela dagen...