lördag 12 september 2009

Barnvagn & julkort & förkylningstider...

är dagens tema! Bl a satt jag på jobb i fredags & hade världens värmekörningar... Har ju känt till & från i en vecka att det är "något på gång" i kroppen (förkylning?) men det uttrycket börjar bli uttjatat... I alla fall gick jag hem & sov i 2 h, sen mådde jag bättre. När jag var hos läkaren häromdagen sa han att visst var det "något på gång", inom ett par dagar skulle det antingen bryta ut eller gå tillbaka. And I´m still waiting :0) Det sköna är dock att våra planer i helgen har kunnat genomföras!

Så idag har vi varit & beställt barnvagn, en Emmaljunga Nitro city som jag visat bild på innan. Är 8-12 v leveranstid då det är 2010 års modell (ja, barnvagnsköp är svårare än bilköp, säger de, ha ha). På plussidan är att den är lätt att fälla ihop & väger inte så mycket, har svängbara framhjul & ställbar handtagshöjd. Och så kunde man välja på 21 färger! Ett minus är att korgen under vagnen är minimal, men då får man väl ha mindre prylar med sig? Regnskydd ingick men vi köpte hjulskydd & en liten huvudkudde & skötväskan glömde vi helt! Men nu är det gjort åtminstone, skönt! Nästa djungel vi ska utforska är bilbarnstol men jag behöver vila upp mig lite först, hi hi.

Dagens inspirerande bilder är inget mindre än årets första julkort! Känns som både höst- & halloweenkortsinspirationen har gått i ide, kanske kommer det snart? Har inte sett så mycket nya halloween-stämplar, någon som vet om hänglar eller Magnolia har tankarna ditåt? I alla fall, nedan kort har äldre stämpelmotiv, jag är svag för både äldre hänglar & magnolior d v s innan de fick hår ;0)

God jul-cirkel Inkido, snöfärg Panduro

Även här en massa snöfärg, huset är en Magnolia-stämpel,
snöstjärnorna rub-ons & God jul-cirkeln Panduro.

Swirls Prima, papperssnöstjärnor Making memories. I övrigt på alla tre korten är det en hel del äldre tillbehör & papper, skönt att använda upp lite av det gamla så man lämnar plats åt nya inköp, hi hi.

2 kommentarer:

Erica sa...

Så inspirerande att se julkort, blir sugen själv på att börja, de är de roligaste korten att göra tycker jag.

Tusen tack för kaosawarden jag fick tidigare, tror inte jag tackat för denna?

Undrar också var du köpt kakfatet, våningsfatet i inlägget nedan?, har letat ett liknande länge men hittar inget.

Ha det bra! Kram, Erica

Anonym sa...

Hej Annica,

Vilka superfina julkort!!! Jag blir jättejulig när jag ser dem och vill köpa gran och baka lussebullar direkt. Glöm inte oss på din julkortslista :-). Hoppas vi kommer hem snart så jag kan få se ert fina hus. Det är ju på tiden....

Många kramar,
Jenny