måndag 28 september 2009

Ett kort inlägg...

blir det idag, har nämligen precis landat i soffan efter en liten kort shoppingtur efter jobb! Var inne på Stoff & Stil där jag handlade garn till att göra amigurumi-figurer, tyg att sy babypåslakan & velour i creme som ska bli duk! Svärmor tipsade & jag nappade, velour har fin lyster, är billig, lätt att tvätta & strykfri, varje modern kvinnas dröm! ;0)

Igår hade vi kak-kalas, mycket trevligt & min hembakta äppelkaka tog slut snabbt ;0) Jag & sambon hade städat & bakat, dessutom är nu vardagsrummet iklätt höstskrud, med beiga & bruna toner mot det vita. Och p g a en viss foglossning är nu sambon expert på att hänga upp gardiner & byta krukor, inget ont som inte har något gott med sig ;0)

På pysselfronten har jag mest arbetat för att göra färdigt jultags & bokmärken, men nu står det några Magnolior, fina julpapper & recept & väntar på mig, kanske dags för pyssel redan imorgon? Jag har nämligen semester p g a två läkarbesök på helt olika tider, så det var bättre att vara ledig än jobba 2 timmar här & 2 timmar där..! Skönt med sovmorgon, hoppas att pyret tycker detsamma, hon gillar annars att väcka mig vid 06 med söta sparkar, imorse såg jag t o m Nyhetsmorgon!

Nedan kommer en liten bild på en helt underbar tidning; Jeanne DÁrc Living. Tillsammans med Vakre Hjem tycker jag de är bäst när det gäller utländska tidningar om shabby chic, längtar (så klart!) till julnummerna av dem båda ;0)

Visst ser den ljuvlig ut? Min köptes på Fridas gård, vilken jag även lånat bilden från! Nu ska vi hem till vänner en stund, ha det gott så länge!

2 kommentarer:

LenA sa...

Tröstpriset har landat! Tusen tack!
Kika gärna in på min blogg där finns en bild!
Kram Lena

Anonym sa...

Hej vännen,

Hoppas allt är så bra det kan bli, jag är usel på att blogga, usel på att skapa något alls.

Just nu är jag bara så trött, när ordningen äntligen var återställd, typ skola. jobb och semstern var slut så trodde jag att jag skulle få mera tid över...

HA HA HA, inte alls, jag har aldrig varit så upptagen som nu och på detta blev Lilltass biten i rumpan helt oprovocerat av en stor hund, så här sitter jag med en hund med drän i baken och tratt på huvudet..

//Malin