onsdag 16 september 2009

Snart är utlottningen slut!

Ja, nu är det snart slut på det roliga, hi hi. Får allt erkänna att det är en egokick att läsa alla fina kommentarer, värmer fint i höstmörkret ;0) Och tänk vad konstigt, men är vi bloggare inte lite bättre på att ge komplimanger via text än till dem vi har i omgivningen? Satt & funderade på det häromdagen & jag kan säga att jag definitivt är sämre på att ge "vardagskomplimanger", synd eller hur? Hm, en liten ansträngning för min del skulle nog vara på sin plats, antar ni utmaningen?!

Jag börjar ju bli bra på mina små tips & dagens lilla rekommendation får handla om ett av våra stora företag, nämligen H&M. Ni har väl sett deras Home-katalog? Många fina saker, tror allt att några kuddfodral kommer passa i vårt höstinredda vardagsrum ;0)

Och så lite inspiration, blir fler julkort för höstinspirationen har fortfarande inte infallit ;0) Är lite inne på den ruffiga stilen, hoppas den faller i smaken ;0)

Tomte från Stämpelboden, papper Panduro, Inkido & Magnolia.

Magnolia-stämpel, tag är från fjolårets julpapper!

Och så lilla söta Magnolian, även denna fjolårets modell. Bakgrunden är prickig m h a clearstamps & Distress.
Nu ska jag njuta av hemmalagad äpplekaka & Idol, ciao så länge ;0)

4 kommentarer:

Mathilde sa...

Det har jag inte tänkt på, men man är ju mycket sämre på att ge kommentarer i "riktiga livet". Jag antar utmaningen direkt!
Supersnygga julkort förresten! Det rosa längst ner var ju precis hur gulligt som helst!
Kram

Lena sa...

Helt underbara kort du har gjort. Så fina färger och detaljer. Gillar dom massor! Kram Lena

Anonym sa...

Visst har du rätt, det är lättare att ge komplimanger via nätet än "live" konstigt nog. Antar utmaningen och ska skärpa mig.. ;-)

Gillar din ruffiga stil, tycker den passar dig perfekt och den gör sig bra till julkorten. Nu har jag beställt sådan där snöfärg du brukar använda, hoppas den kommer hem snart så att jag får börja kladda.. ;-)

Graviditetskrämpor vet jag "allt" om, har nog haft de flesta, haha, men denna gång blev jag sjuk också och det kunde ha blivit allvarligt, men som tur är har vi bra förlossningsvård i Sverige.

Kram, Erica

Essmo sa...

Vilka härliga julkort! Behäver ju egentligen oxå ta tag i detta med julkort, men julkänslan vill ju inte infinna sig.. (kanske beror på att det är 20+ ute å sol?!) *fniss*
kram