fredag 25 september 2009

Trött liten tomte anropar cyberspace!

Ja, idag är det en slagen hjälte som lägger detta inlägg, foglossningar, trötthet, ett pyre som gräver & en hungrig Annica, ja, det är inte klokt så gnällig jag är idag ;0) Nämnde ju för någon vecka sedan att jag sluppit foglossningar & en liten elak tomte måste suttit på min axel & lyssnat för nu har de kommit! Jag känner mig som 90 & ska på tisdag höra om vårdcentralen har såna där söta bälten! Usch & stånk & pust, sa Bull! Men nog om detta!

Idag är det ju fredag, löning & brittsommar, härligt är det! Jag & sambon lunchade tillsammans & sen köpte vi faktisk lite babykläder, en klänning & en vinteroverall! Har sneglat på overallen ett tag, den är i åkpåse-modell, vit med en liten björn på, regntät på utsidan & fleece på insidan, mycket söt & unisex (ifall ifall). Klänningen är inte unisex men den kunde vi inte låta bli ändå ;0)

Handlade även en klänning till mig själv & lite heminredning på hemvägen, "behövde" ju det, hi hi. Allt för att kurera foglossingarna?!

Och nu sitter jag & väntar på hämtemat, blir thai idag! Vi var helt eniga om att inte laga mat ikväll utan vi ska bara njuta & titta på Skavlan, måste ju se den där omtalade Anna Anka & så Jay-Z så klart, är ju gammal hiphopare i själen! Det trodde ni inte va?

Och så visar jag ännu ett julkort! Men, eventuellt infinner sig lite halloween, har nämligen sneek-peekat på Magnolias Halloween-serie & där var ju lite stämplar & papper som jag bara "måste" ha ;0) Och apropå papper, ni har väl inte missat Fancy Pants & Webster´s julserier?? In på Magdas & kolla, ni kommer inte bli besvikna!

Ännu ett vintage kort med Tim Holtz underbara tomtar & Inkidos stämpel & God Jul-papper. Har kantat fint med Distress Stickle Fired Brick, blir mjukt pärlemoskimmer.

Imorgon blir det nog lite pyssel & på söndag är det kalas för sambon, mysigt ;0) Ha nu en trevlig helg allihopa!

2 kommentarer:

Erica sa...

Inredningsköp mot foglossningar, haha, låter som ett bra kurage, hihi.. skämt och sido, jag VET hur det känns, har haft SVÅRA foglossningar själv och har fortfarande sviter av dem..

Kortet är ju helt underbart!! Har inte sett den stämpeln förr, kanske någon jag måste ha?! Köpstoppet var inte lätt att hålla då man tittar in på den här bloggen.. och alla papper du frestas med.. ;-)

Önskar dig en riktigt trevlig helg!

Kram, Erica

lk46 sa...

men jisses vilket underbart vackert julkort. I`m in love!!!!
Ha en härlig vecka!
kram lene