onsdag 17 mars 2010

Förvaring förvaring...

Jag lovade att visa min kort- & stämpelförvaring för ett tag sen & så här ser det ut! Sambon hävdar att jag är lådfetischist & ähum, ja det stämmer nog! Bl a har jag sett ett par i zink på Granit & rosa med prickar på Åhléns som jag vill ha, så nog gillar jag lådor & all annan förvaring för den delen, hi hi. I alla fall, var på IKEA för ett tag sen & hittade några geniala lådinsatser!

Plastinsatsen tillhörde egentligen en annan låda men passade bättre i denna,
annars hade korten inte fått plats på höjden.

Snyggt & prydligt!

När det kommer till stämplarna har det varit svårare att hitta bra lösningar. Mina ez-monterade stämplar förvarar jag på lamineringsark i en skrivbordslåda. Och de uppstämplade motiven har jag precis sorterat, köpte plastfickor på Museiservice, samma som man har till samlarbilder så ska kolla i barnaffären nästa gång först! I plastfickorna är varje fack 6*9 cm & jag har sorterat dem kategorivis! Ordning & reda ;0)

Här är det snögubbar som kategori, andra kategorier blev t ex halloween, prinsessor, tomtar, pojkar, dop, kalas, påsk, pepparkaksgubbar, änglar mm, totalt säket 50 olika. Men nu är det så mycket lättare att hitta ;0)

Måste ju visa Nellies förvaring också, till nappar & nappflaskor. Inköpt på Babyland för dyra pengar men suverän med avrinningsdel & många piggar. I de nedersta ringarna ska napparna ligga. Och till höger skymtar de vuxnas flaskor, men de passar inte i stället, hi hi.

Nu dyker snart min mamma upp på lunch & sen ska vi kanske promenera en runda, Nellie har nämligen varit feberfri ett dygn nu, skönt! Verkar som förkylningen håller på att ge med sig, we like!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skön bild på nappstället, nappar + vinflaska + 2 bierflaskor :) De moderna föräldrarna..