lördag 6 mars 2010

Nedräkning till medelåldern pågår...

& idag är det 5 dagar till jag fyller 32 år! Lite ångest är det allt men mest är det ganska skönt, nu är det snart tillåtet att släppa ut magen, att låta rynkorna bevisa visdom & att slippa uppdatera sig på den senaste musiken på NRJ. Ingen konkurrans mot 25-åringarna, nu tittar mest män i åldern 30+ & uppåt, hi hi. Eller, vad säger ni? Rätt eller fel? Samtidigt kan jag erkänna att jag fortfarande kollar på MTV, att jag gillar uppdatera mig på kläd- & inredningstrender och att fåfängan är kvar. Magen ska arbetas bort med situps & Viktväktarna håller mig sällskap vid måltiderna. Undrar om vi inte är en mittemellan-generation? Hip hop gone medelålders! Så känner jag mig åtminstone, en fot i vardera ålderskategori. Som fortfarande lyssnar på R&B men även ser Så ska det låta, som gillar ett par coola jeans men även har kvar kläder som snart är moderna igen osv. Och som har svårt att önska sig något för man redan har "allt"...

Har haft riktigt svårt att komma på saker jag önskar mig & det jag vill ha är oftast lite komplicerat att köpa som kaminspegel, boken Franske Stemninger (finns bara i Shabby chic butiker typ...). Eller dyra som en Kitchen Aid i rosa eller en Dualit visp i rött... Det enda jag kan komma på annars är presentkort på Åhléns, nya hemtelefoner (önskar vi oss vartannat år ungefär!) eller DVD-samlingen Vänner nr 3 & framåt. Någon som har några andra förslag på vad jag "behöver"? Mer än alla nya Magnolia-stämplarna då alltså ;0) Något kul, underbart & glädjespridande som jag missat?!

Kortet idag har åtminstone färger som sprider glädje & föraningar om sommaren, måtte våren snart vara här, t o m snöälskande Annica har kommit till separationsstadiet. Var är vintergäck, snödroppar, de ljumma vårvindarna & första dagen i trädgården när alla grannar också är ute? Gimme gimme!


Hängel, bollfrans, blommor & etikett, allt i härliga färger!

Glitter på Hängeln...


...och dekorstena på blommorna!

Igår blev det ingen HLR för mig, ville inte smitta de andra småbarnsföräldrarna eller bebisarna. Istället gjorde vi stan (Malmö) & köpte bl a födelsedagspresenter (hälften av våra släkter fyller år i mars, inte mindre än 8 födelsedagar på 6 v!), en superskön amningsbh på Twilfit till mig & sambon köpte min present. Jag köpte även en randig topp, ett par örhänge & ett läppglans på H&M så man kan vara en foxy mama imorgon ;0)

Nu ska vi ha familjemys med räkpaj & schlageruppvärmning, imorgon blir det släktkalas & kanske kanske min röst är på väg tillbaka då?

3 kommentarer:

CraftyC sa...

Your card is gorgeous, I love the pretty colours and image!!
Clairexx

Petraso sa...

Underbart färgstarkt!

Lisa sa...

Vilken färgkick ;o)