torsdag 11 mars 2010

Happy birthday to me ;0)

Ja, idag är det den stora dagen för mig & jag får allt erkänna att jag är lite som ett barn när det gäller min födelsedag! Helst skulle jag vilja att nära & kära tog ledigt & bara överraskade mig med massa kul ;0) Men det skulle nog bli lite överdrivet när man är 32?! I alla fall, söta sambon gjorde frukost på sängen med goda smörgåsar, vaniljhjärta & en fin bukett tulpaner. I present fick jag presentkort på tatuering (ska göra ngt med Nellies fotavtryck), pärmar till mina stämpelmotiv & min älskade handvisp Dualit i blankrött, så fin! Jag var tvungen att fota den så ni kan dregla lite, hi hi.


Visp & alla tillbehör, ballongvispen är supercool ;0)

Med inbyggd sladdvinda, såna detaljer som jag går i gång på!

Alla tillbehör, mumma för mig ;0)

Annars blir det en rätt lugn dag, svärmor kommer med presenter ikväll & det har trillat in en hel del sms & telefonsamtal redan ;0) För att göra något kul av dagen tror jag att jag ska besöka Fridas gård, en shabby chic butik & köpa mig något fint! Får pengar av mina föräldrar så kanske en kaminspegel? Har önskat mig en sådan himla länge nu ;0)

I Nellies värld går upptäcktsfärden vidare, hon sitter längre stunder i babysittern & häromdagen upptäckte hon sin hand & har nu börjat försöka styra den att greppa saker, går sakta men säkert framåt! Och igår upptäckte hon en av våra katter & smilade stort, sötnos. Stackars katter, skulle bara veta vad de har framför sig. När vänner med barn kommer på besök gömmer sig katterna, är inte överförtjusta i barn. Vi får väl se om de ändrar sig, hi hi.

Vi var även på BVC igår för 2 månaders kontroll, där de bl a kollar reflexer, hjärta, lever, syn mm. Allt såg bra ut, skönt! Hon hade även växt en hel del, 5310 g & 62 lång, good girl! Vi träffade också en av mammorna från föräldrakursen, kul att snacka lite. Vi ska ha återträff den 19:e mars, ska bli kul! Den 18 mars ska jag även på mammasamtal för att prata om tiden som mamma, känns skönt. Man märker att en del känslotroll i garderoben smyger sig fram & det ska bli skönt att prata om dem & skicka tillbaka dem i garderoben ;0)

3 kommentarer:

Erica sa...

STORT GRATTIS på födelsedagen! En sådan där visp har jag också tittat på... vill ha, vill ha...
Hoppas din dag varit bra!

Kram, Erica

Anonym sa...

Grattis så här ett par dagar försent, hopaps allt är bra, här är det upp och ner och frammåt och bakåt om man säger så.

Nellie är ljuvlig hur söt som helst!

Tänk positivit, du är 32 och fortfarande närmare 30 än 40, annat är det med mig som fyller 36 om ett par veckor - då är man def. närmare 40 än 30!

//Malin

Jenny J sa...

Stort GRATTIS i efterskott! Hoppas du hade en underbar födelsedag.
Kram