fredag 19 mars 2010

Mirror mirror on the wall...

Who´s the fairest of them all? Ja, det frågar sig kanske vår 10 veckor gamla dotter som idag upptäckte spegeln i vår hall & log glatt! Det är en så underbar tid, händer något nytt var & varannan dag. Hon har te x upptäckt sina händer & tittar på dem dagarna i ända! Hon sitter längre stunder i babysittern & idag hann jag t o m läsa en halv tidning! Hon jollrar också mycket mer & börjar bli en aningens mammig. Jag håller nu tummarna att hon snart även kan tänka sig att sova middag i sängen eller vagnen istället för mitt knä ;0)

Idag har vi även varit på återträff med föräldragruppen, kul att träffa allas bebisar & höra om deras förlossningar & vardagen därefter, inte så olik ens egen! För de flesta handlade det om att skapa rutiner & få ordning på mat och sömn och det känner vi ju igen! Nästa vecka ska vi träffas igen & lära oss babymassage, ska bli kul!

Något jag även ser fram emot är kalas imorgon, jag & sambons bror slår ihop våra födelsedagar när det gäller deras släkt och kalaset blir hemma hos dem i år, ganska skönt att slippa storstäda, hi hi. Så det blir god mat i trevligt sällskap & presenterna är bara bonus ;0) Helst skulle jag vilja ha stämpelsaker men är inte så lätt för utomstående att hitta rätt i pryldjungeln så vi får se vad det blir. Kanske fler presentkort på Åhléns, jag har spanat in massa vårfint där, mest inredning, men även sandaler, en väska & något litet till Nellie! Älskar Åhléns, brett sortiment, trevliga saker & hyfsade priser! Blir kanske en runda till stan nästa vecka ;0)

Men först ska jag njuta av fredagsmys & en skön helg, måtte våren komma ordentligt snart så vi kan gå våra härliga rundor i bokskogen eller fika nere vid havet, jag har abstinens efter vårvärme & solstrålar i ansiktet! I år ska vi dessutom fixa en hel del i trädgården & jag vill komma igång nu! Men tills dess kommer här ett vårinspirerande kort så länge ;0)


Magnolias påskstämpel, Prima-papper & den stora rosen i hörnet är Magnolias underbara papprosor med glitter som Stämpelgården tagit in, tjoho!

Målad med akvarell är hon...

... och så en liten närbild på de fina rosorna ;0)

Fick ni några vårkänslor? Hoppas! Nu ska jag & Nellie sova middag, hade jag tänkt. Vi får se vad hon hade tänkt, inte detsamma eller..?! Ha en mysig fredagskväll, blir det kanske Let´s dance?

2 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Åååå så många fina saker du gjort sen jag var in sist.Tack för titten!
Hoppas du får en fin helg.

Kimsan sa...

Underbara kort med urgulliga stämplar.
Vet du vart jag kan hitta student-Tilda?

Hoppas att helgen har varit bra.
Här öser snön ner :(