måndag 15 mars 2010

Vår lilla dotter är sjuk...

Hon har fått sin första förkylning, inte kul. Vi har verkligen försökt hålla bacillerna borta men det smög in en ändå & nu har hon nästäppa & feber, vår lilla skrutta... Hemskt att se henne så lealös & höra henne snörvla & inatt blev det inte mycket sömn. Som tur var hade jag köpt koksalt, snorsug & Alvedon redan innan så det använde vi inatt. Idag har hon i princip sovit hela dagen, jag har fått väcka henne för amning & blöjbyten och inte kunnat lägga ifrån mig henne, då blir hon otröstlig. Ringde BVC men de är på utbildning tom onsd. På 1177 sa de att vi måste åka in akut om hon går över 38 grader, men jag hoppas vi klarar oss utan det. En kompis fick åka in för ett par v sedan & satt med sin 2 mån gamla dotter i 7 timmar på barnakuten innan hon fick komma in! Då hoppas jag hellre på en läkartid på BVC eller vanliga Vårdcentralen, har hon inte blivit bättre till på onsdag kommer jag ringa dit. Usch för bacillusker, små men ondsinta, tänk att något så litet kan påverka något så stort som en människokropp?!

För att detta inlägg inte bara ska innehålla baciller kommer här ett litet kort också ;0)

En oldie-stämpel från Magnolia med papper från MME,
Basic Grey & rosor från Panduro & Stämpelgården.

Färglagd med akvareller

Chipboard från Prima med stämpel i mitten!

Nu ska vi äta hemmagjorda biffar med fetaost & rotfrukter i ugnen, over and out från Annica med bacillusker ;0) Förresten, ni kortmakare & scrappare, det är mässa i Helsingborg den 28 mars, någon som ska dit?

6 kommentarer:

Rimna sa...

Underbart kort!!!

Litet husmorstips: hjälper inte kkoksaltlösningen, kan du spruta in lite bröstmjölk i näsan. Det är lösande och lindrar!

Hoppas tösen krya på sig fort.
Kram

Erica sa...

Hoppas att lilla tjejen ska krya på sig snart, inte roligt när de små är sjuka.

Kortet är supersött som vanligt, fina färger, me like!!

Kramar, Erica

Kimsan sa...

Hoppas att hon kryar på sig snart!

Kimsan sa...

Hoppas att hon kryar på sig snart!

Marie Wisén sa...

...som sagt bröstmjölk är underskattat! ktya på dig lill-tjejen!

Häng i mamma och pappa!!!!! :o)
Kram Marie

Lena sa...

Vackert det blir med akvarell. Jag har inte provat det där med akvareller än.