måndag 5 juli 2010

Prickiga prickar & Nellie linslus!

Ja, de där prickarna, hittade en del saker här hemma, inte minst i köket! Så det fick bli ett litet stilleben ;0) Mycket porslin som ni ser! Och röda saker med vita prickar gillar jag mest!

Från Greengate, lattemuggar & mjölkkanna!

Olika ugnsformar, handdukar & salladsbestick...

... och en liten söt förvaringspåse!

Även Nellie har sin beskärda del, i sängkläder, filtar, prydnader & leksaker! Hittade även lite vanlig heminredning, kläder, vaxduk & massa tyger, jag är en prickfanatiker, hi hi.

Och vår lilla linslus skrattar så fort jag tar fram kamerna! Fyller ju snart 6 månader & har börjat rotera på mage, ligger aldrig kvar där man lämnat henne! Hon rör också mycket på händerna & bubblar så att saliven sprutar! Sover mer på mage då hon snurrar runt i sömnen, plaskar hejvilt med fötterna när hon badar & gnäller efter leksakerna hon kastat ner på golvet! Och så är hon mammig på kvällarna, bara jag som får ge mat & hon gnäller så fort jag lämnar rummet, det hoppas vi snart går över ;0) Snart ska vi även på läkarkontroll, spännande!

Och så har vi börjat med sittvagn, hon ville titta mer så det slutade alltid med att jag bar henne på armen & körde vagnen med andra handen, det tröttnade vi båda på! Nu är hon superglad igen & mamma likaså ;0)
Helgen har rusat förbi, blev en lugn söndag. Det blir inte så mycket gjort idag heller men ikväll väntar Twilight & fika, det ser jag verkligen fram emot ;0) Nu ska vi trotsa värmen & ta en kort promenad, tjingeling så länge!

2 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Mums med prickar!!!!
Vilken goding ni har!!!!

Kram! Marie

Pernilla ~Pillan~ sa...

Va härligt mycket prickar!! blir riktigt glad när man ser samlingen.