söndag 3 april 2011

Ännu en helg är till ända...

... & det har varit fullt ös som vanligt! I fredags var vi hos goda vänner & hade en härlig kväll med god mat & mycket snack! På lördagen städade vi det sista efter renoveringen & åkte sedan in till Malmö för att gå på det ganska nya köpcentret Entré. De har verkligen bra utbud där & med fokus på sambon köpte han kläder & skor. Vi köpte även lite sommarkläder till Nellie, man vet aldrig när våren & värmen står för dörren ;0) Själv avvaktar jag de sista kilona men ska definitivt ta en shoppingdag där snart!

Idag har vi haft vänner på brunch & efter goda bullar & pålägg blev det en promenad ner till Stadsparken för att mata ankorna & ett besök på Swedala Quality outlet, med massa märkeskläder. Jag provade en hel del kläder men till slut blev det en marinblå top av märket Hunkydory. Sen kom även sambons föräldrar på en snabbvisit för att se badrummet & snacka lite. Efter de åkt däckade vi i soffan & jag betvivlar att vi lämnar den innan läggdags ;0)

Sist skrev jag om vårt besök på Barnakuten, omedveten om att vi skulle åka in samma natt igen... Nellie vaknade vid 24, jätteledsen. Jag tog upp henne & kände hur hon skakade i hela kroppen. Vi ringde 1177 & de undrade bla om hon hade feber, men nej, det hade hon inte. Så in på Barnakuten & när vi träffade sjuksköterskan & han tog tempen hade Nellie fått 40,3. Så det var feberfrossa hon hade haft. En alvedon senare var vi hemma igen & sov sedan gott hela natten. Men inatt & under dagsvilan har Nellie haft en jobbig hosta & nu vid läggning hostar hon jättemycket igen & vaknar hela tiden, på dagarna hostar hon nästan inget alls. Jag tänker ringa vårdcentralen imorgon & be dem ge henne hostmedicin & kolla så att hon inte har astma. Man känner sig så hjälplös när de är sjuka, hade så gärna tagit på mig hennes baciller så att hon kunde vara frisk..! (Och just när jag skriver detta kallar Niklas & meddelar att hon hostat så mycket att hon kräkt ner hela sängen, stackaren...) Nä, imorgon ska jag påbörja projekt "frisk Nellie" ;0)

Dagens kreation går i vårens & fjärilarnas tecken, med en desperat önskan om vårvärmen, som iof sig knackat på dörren i helgen men som gärna får stanna ;0)


Stämpel från senaste Magnolia-kollektionen, papper bl a
från Bo Bunny.

Fjärilar är naturens änglar... Eller hur?

Målad med akvarellfärg på 300 gr papper.

Tags från Panduro Hobby.

Utklippta fjärilar från Bo Bunny-papper.

Egendesignad journaling.
Nu ska jag glutta lite på TV & hålla tummarna för att Nellie & vi får en bra natt! Ta hand om er, kram!

2 kommentarer:

Jill sa...

Uff uff Annica, det hørtes ikke ut som lille Nellie har det så veldig bra akkurat nå.
God bedring igjen og sender over en masse bli-fort-frisk klemmer til den lille prinsessen!
Nydelig kort som vanlig vennen:)
Klem fra Jill

Susy sa...

Åh, så otroligt fint kort!
Hoppas din dotter blir bra snart!
KRAM SUSY