torsdag 14 april 2011

Sjuk sjuk sjuk...

Hej mina vänner! Blir ett kort inlägg idag för jag är i nedsatt funktion... I fredags började jag ha feber & vara småförkyld men var väl inte rädd om mig som jag borde varit. Med barn sitter man ju inte precis still & så ville jag inte missa barnloppisen & så ville jag inte missa... Ja, ni vet, massa ursäkter, lite alvedon & så fortsatte man som vanligt. Under natten till tisdagen fick jag en riktigt rälig hosta & på tisdag morgon hade jag frossa. Sen låg jag med värk i kroppen, hög feber, hosta & kräkningar hela tisdagen. Jag fick inte behålla någon mat så till slut fick sambon hjälpa mig upp & ner för trappan så svag jag var... Och trots att det börjar bli bättre  är jag fortfarande febrig & svag så ska snart lägga mig igen. Blir helt genomsvettig bara av att ge Nellie mat... Tror inte jag varit så här utslagen sen jag hade influensan för 7 år sedan? När man ligger & funderar på att man hellre hade fött barn än vara sjuk som jag, då kan ni ju gissa hur jag mådde ;0)

Nog sagt om det, nedan kommer ett kort & i måndags innan jag blev sjuk scrappade jag faktiskt två LO:s, det är nästan två år sen sist & jag har inte fått tummarna loss, men vill ju så gärna scrappa om min graviditet, Nellies ankomst & första år, så nu har jag tagit tag i det, inte helt lätt men blev nöjd, hoppas kunna visa er i helgen ;0) Men först ska jag bli frisk & denna gången utmanar jag inte ödet!


Papper bl a från Bo Bunny, Prima & Pion design.

Favoritstämpeln från Magnolias påskkollektion!

Blommor från Prima som jag köpte på Mässan.

Journaling egendesign!

Och lite smått & gott ;0)
Nu ska jag bädda ner mig igen, så tacksam för att sambon kan jobba hemifrån, annars vet jag inte hur vi hade fått ihop det?! Tänk vad en bärbar dator & en mobiltelefon kan underlätta ;0)

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Stackars tösabiten!
Aldrig roligt å vara sjuk å speciellt inte så sjuk som du är/varit.
Feber har jag ytterst sällan, tack å lov.
Det var nog ca 6-7 år sedan som jag låg totalt utslagen sist i feber.
Och jag måste nog säga att jag är rätt tacksam över att jag har så låg kroppstemp som jag har ;)

Kortet är ljuvligt!!

Kramisar och krya på dej!

JD sa...

nä men stackars dig som blivit så sjuk. Hoppas du repar dig snabbt.
Många krya på dig kramar.

Mvh Jessica


http://jd-jessicasblogg.blogspot.com/