fredag 15 april 2011

Härlig helg & lunginflammation!

En ny helg år på ingång & de har lovat riktigt trevligt väder, härligt! Ska njuta extra av solen & de har lovat bra väder även över påsk så man kanske till och med kan få lite färg i det vinterbleka ansiktet?! Har provar brun-utan-sol men lyckas alltid få en rand på något konstigt ställe, ha ha.

Hade gärna velat hinna med mycket den kommande helgen men gårdagens händelser har satt pinnar i hjulet. Strax efter jag gjort ett inlägg på bloggen fick jag ett astma-anfall (av all hosta, tror jag?) & sambon fick ringa efter ambulans. Det var mitt första anfall så visste inte riktigt vad jag skulle göra så det var himla skönt när ambulansen kom. Då hade jag hunnit dra i mig 4 doser av min medicin & hade hjärtklappning, kan jag säga ;0) De tog väl hand om mig & jag fick en tid på Vårdcentralen direkt som tog lite prover på mig & konstaterade att jag hade lunginflammation... Hade det lite på känn då jag varit så trött men hade inte ont så därför avvaktade jag. Fick utskrivet kortison & kåvepenin så för hoppningsvis ska infektionen vända till på söndag. Men den extrema tröttheten så fort man gör något håller tydligen i sig ett tag, jag trodde en vecka men upp till en månad eller två är tydligen normalt... Får nog lägga om lite saker i almanackan?! Och skippa träningen ett tag framöver. Men annars ska jag nog härda ut, att läsa böcker eller pyssla kan jag ju göra lite extra mycket då ;0)

Vår söta prinsessa har blivit stora tjejen ju ;0) 15 månader i förra veckan & i onsdags blev vi erbjudna dagisplats! Det blev det dagiset & datumet vi önskat, så glada vi blev! Så nu är det inskolning i mitten på augusti, spännande! Men jag kan väl viska lite tyst att det är lite ångest också... Kommer hon trivas? Kommer de förstå vad hon menar? Kan de ta hand om henne lika bra som jag & Niklas? Och hur kommer vi klara oss utan henne hela dagarna? Ja, det är nog lite ångest men även bra för både oss & Nellie, kommer säkert bli jättebra *pepp pepp*. Och tänk, det är bara 4 månader tills jag ska börja jobba, det är 1 år & 8 månader sen sist, undrar vad man kommer ihåg, om alla är kvar, vad mina arbetsuppgifter är (varit lite omorganisationer, milt uttryckt) osv. Men ska bli KUL ;0)

Och nu kom de hem, Niklas från jobb & Nellie från farmor, så nu ska jag pussa på dem, ha en härlig fredag!

3 kommentarer:

Kimsan sa...

Krya på dig!

Hoppas att du får en härlig helg med mycket sol.

Kramar

Petra/Paradise sa...

Ajaj!
Låter inte bra alls.
Krya på dej gumman!!

Såklart det kommer gå finfint på dagiset! Hon kommer stormtrivas där!
Skönt att få slippa sin föräldrar lite ;)
Närå, men hon kommer få många nya vänner och lekmöjligheter! :)
Så du kan allt vara lugn :)

Trevlig helg på dej stumpan och kurera dig ordentligt nu.

KRAM Petra

Cissi sa...

Vilket dagis blev det?
Anton ska börja på tegelbruket, det bästa i det område som är närmst oss... ha inget ute på landet så får ta oss in till samhället. Ni bor ju i en annan del. Hört att Frejaparken ska vara bra oxå...

Kram
/cecilia (Hanna o Rasmus kompis)