måndag 11 april 2011

Vattenkoppor & vårkänslor!

Man börjar hoppas på en permanent vår & igår var det faktiskt 16 grader, härligt! Lilla jag, kanonförkyld & småfebrig satt & mös ute i trädgården hos mina föräldrar. De ska flytta till fin lägenhet om några dagar & mitt barndomshem ser numera ganska tomt ut. Tycker föräldrarna gör helt rätt men det är ändå lite vemodigt att säga hejdå till sitt föräldrahem & tänka att nästa gång jag går förbi inkräktar jag i någon annans trädgård om jag hälsar på?! Och dessutom är det extra vemodigt, för hela min släkts band till den orten & grannorten är nu borta. Farmor har gått bort, min farbror har flyttat & mina kusiner (som är i min ålder) har ju satt bo på andra ställen. Liksom jag & min syster. Och nu flyttar även mina föräldrar, konstig känsla. Det är ändå 26 års historia med skolgång & avslutningar, kompisar, aktiviteter som fotboll & tennis, matinhandling, umgänge & promenader som går i graven. Ursäkta min nostalgi, men lite sorgsen är jag allt... Jag får nog åka på smygbesök till orten & inandas luften där ;0)

Idag var jag & dottern på Vårdcentralen för efter mycket övertalning fick jag ta ett blodprov för att se om jag har haft vattenkoppor. Hatar utslag & klåda och känner mig mer utsatt nu när man har egna barn och inte vet om man är i riskzonen eller inte. Så idag var det dags! Hoppas att jag haft det, då behöver jag inte oroa mig ;0) Tydligen var det jätteovanligt att kolla det så de visste inte ens hur man la in det i datorn men hoppas ändå det blir rätt, hi hi. Får besked om några veckor, skönt!

Idag blir det två kort, ingen är jag helt nöjd med, tror det är upplägget?! Eller stämplarna?! Jag kanske bara kan göra fina kort med Magnolia hi hi. Ja ja, ni får bilda er en egen uppfattning!


Papper är bl a BG, OA & DCWV.

Motiv från Lili of teh valley, sötnosar!

Lite blommor...

... & spets!

Papper OA, Tilda & Melissa Frances bl a...

Även denna sötnos är från Lili of the valley!
Undrar om det inte är gräset jag ogillar, blir inte så fint att
formklippa motivet då?!

Blommor & blader & fjärilar!
Nu ska jag göra en liten beställning på en dörrskylt till ett barnrum, tjingeling så länge!

2 kommentarer:

JD sa...

hur fina kort som helst jue. Javisst är det härligt att våren är här för att stanna.

Petra/Paradise sa...

Förstår dina tankar kring dina föräldrars flytt.
Vemodigt och sorgligt.
Men givetvis förstår man också deras beslut att flytta till något mer lättskött och mindre, när ungarna är utflugna och kroppen smått motvals.

Nämen? Vet du inte om du haft vattenkoppor eller ej?
Det är nog inte så vanligt ;)
Hoppas du haft det så du eventuellt slipper det i framtiden :)

jag tycker att båda korten är bedårande!
Inget fel i något utav dem.
Det är bara du som stirrat dig blind på någon speciell detalj som vi andra, dina fans, inte ser! ;)
LIka vackra färger och detaljer som alltid i dina kort!

Lycka till med dörrskylten :)

KRAMISAR