måndag 30 maj 2011

Hemkomst & sminkkonst!

Igår var det hemkomst från Genéve & lilla familjen mötte mig på tågstationen. Nellie var riktigt kramig & mammig & hängde om halsen på mig direkt, mysigt! Hade verkligen saknat dem, även om jag haft en supermysig weekend! Hoppas kunna åka dit nästa år (med stor plånbok & stor resväska!). I alla fall, efter hemkomsten åkte vi direkt för att äta Mors dag-middag på Häckeberga slott men där var stängt & vi tog golfklubben istället. Golfklubbar brukar ha bra mat men detta var ett stor undantag! Kan inte ens minnas att jag, i vuxen ålder, lämnat kvar all mat på tallriken men så blev det igår... Så det fick bli en macka på kvällen istället ;0)

I Genéve, däremot, har jag ätit gott, färska bär till frukost, goda sallader/bufeér till lunch & Linas vällagade mat på kvällarna! Har försökt viktväkta men de där Macarons var mycket smarriga, förhoppningsvis har jag gått bort dem på våra 6 timmars promenader?!

Jag passade även på att lära mig av Linas stora kunskap gällande smink & hudprodukter & fick även testa en massa produkter (evigt tacksam gumman!). Jag föll verkligen för Clarins hudvårdsserier, det var rena mirakelkurerna, så det blir allt lite nya krämer de närmsta månaderna..! Lite smink ska också uppdateras bl a YSL touché eclat & MAC-produkter, sen är jag nöjd! Och förhoppningsvis, snyggare, ha ha ;0)

Idag visar jag upp ett litet altered projekt, en receptlåda! Inte till mig dock, jag har min scrappade kokbok! Men kanske en gåva i framtiden?

Lådan är inspirerad av ett projekt jag gjorde på en scrap-kurs
för ett par år sedan, med stansade hår & band som håller ihop de
4 sidorna & botten.


Framsidan med en liten ficka...

...där alla receptgrupper står!

Texten är olika stickers!

En av sidorna ;0)

Receptkorten sett uppifrån!

Ett av receptkorten, kantad med Magnolias fina kantstans ;0)
Nu ska jag surfa runt lite & kanske läsa en tidning, har 5 st som ledset väntar på mig! Kram!

2 kommentarer:

Jill sa...

Oj hvilken fin kokebok!
Jeg lagde en til min søster for noen år siden med alle mine fineste oppskrifter, hverdagsmat og festmat. Hun fikk den til jul og kunne nesten ikke stoppe gråte på julaften for hun ble så glad :)
Men det må jo være sagt, den var ikke i nærheten av din ;)
Nydelig Annica!
Så deilig med Geneve...veldig misunnelig..her er det 10 grader, regn, jeg er syk og prinsessen driver og slutter med bleier, så her vaskes det truser!!
Men litt pyssel blir det jo alltid tid til innimellom vaskemaskinene ;)
Klemmer, Jill

Lori sa...

So pretty, love the pull out tag and the pictures looks so good with your mixer in the background!