måndag 9 maj 2011

Nellie 16 månader!

Idag fyller vår lilla guldklimp 16 månader, hurra! Lilla snäckan börjar bli stor & har börjat leka clown, inspirerad av granntjejen! Så nu slänger hon sig mjukt på golvet & säger "oj", ha ha sötnos!

Idag har jag träffat delar av min mammagrupp, jättemysigt, hoppas snart på en favorit i repris! Eftermiddagen tillbringades bl a på vårdcentralen, Nellies hosta har blivit sämre p g a frkylningen & andningen lät lite andfådd & "väsig". Så vi fick träffa läkare som skrev ut Ventolin (luftrörsvidgande) & Mollipect (hostmedicin). Så nu hoppas vi att hon får sova lite längre på morgnarna & under dagsvilan!

Imorgon ska jag träffa min kusin innan hon åker tillbaka till USA. Lite vemodigt att de "redan" åker hem igen, i synnerhet som vi har så mycket gemensamt nu med småbarn & allt... Så det ska bli mysigt med dejt imorgon! På kvällen ska jag minsann på "after work" med några arbetskamrater, ska bli så trevligt ;0)

Idag blir det en bild på vår lilla älskling!Nu ska jag inta sängläge ;0) Hej så länge! Och just det, jag har minsann gjort ett kort, kommer snart ;0)

3 kommentarer:

Annacarin sa...

Hej! Vad söt hon är eran guldklimp!
Tiden går fort, man får bita sig fast hårt så man hinner med...
Ha det gott, Annacarin

JD sa...

leka clown är ju jättekul hihi, sicken goding till tjej ni har.
Mvh Jessica

Lisa Löfgren sa...

helt otroliga ögon hon har:)
Kram