torsdag 19 maj 2011

MÅLGÅNG!

Igår fick jag verkligen världens chock! Iväg till Viktväktarna & skulle behöva gå ner 7 hg för att nå mål. Jag var ytterst tveksam om jag skulle klara det, hade slarvat lite... Upp på vågen & fick verkligen en chock, jag hade gått ner 1,3 kg?! Ingen aning hur det gick till men jag tackar & tar emot! Så nu har jag gått i MÅÅÅL, efter 9 månaders hårt arbete! Jätteglad! Det blev 18,9 kg & om jag känner för det i höst ska jag ta sista 1,1 kg för att nå magiska 20 kg:s-gränsen! Men nu ska jag först gå 6 v jämvikt där jag ska testa hur många points jag kan äta & stå still i vikt. Spännande!

Och så har jag varit ute på Hemnet & spanat hus... Och krasst konstaterat att mina drömhus finns, i många exemplar, här & var i Skåne. Men anledningen till att jag inte sett dem innan är att de är "lite" dyrare än vi har råd med. Eller vad säga om Ett ljuvligt sekelskiftes, med vitsåpade golv, kakelugnar mm i Lund, för 5,6 miljoner? http://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-lund-vaster-lunds-kommun-bryggaregatan-7-1801769Annica suktar, såå himla fint!!!!

Tills vi har råd med ett sådant hus drömmer jag mig bort
i trädgårdsfantasier: pergola, pioner, klätterrosor & stenläggningar ;0)
Nu ska jag in på Underbara Clara & öva på en fin frisyr! Har ni inte varit på besök, rekommenderas verkligen en titt ;0) Tack & godnatt!

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Heeeeeja Annica!!!!
Fy fan va du är bra!!! :D
Stort grattis till målgången! Du har kämpat som en tok och jag är mäkta imponerad!! :D

Tyvärr är nog alla de där drömhusen på tok för dyra...men visst får man drömma! Det kostar ju inget ;)
Tills dess att man slår till på ett av dem så får man helt enkelt lägga sina pengar på lotto så länge ;)

MÅ gott!!

KRAMAR Petra

Eva Ekholm sa...

Grattis till målgången! Starkt jobbat. Jag träffade dig o Nellie nere i byn för ett tag sedan och lovade göra en kommentar. Här är jag. Vänliga hälsningar Eva

Erica sa...

Stort GRATTIS Annica! Bra jobbat!!

Vilka fina husbilder du bjuder på.. och visst drömmer jag också om en sådant hus och trädgård, tyvärr inte med min inkomst.. :-( men drömma går ju!

Ha en fin helg! Kram, Erica