söndag 26 september 2010

Nytt soffbord!

Ibland är saker så lätta & automatiska, som om någon liten fe svept med trollstaven och sagt, "nu kör vi"! Vårt nya soffbord är en sådan historia. Redan i vår lägenhet hade vi våra gamla soffbord, Lack från Ikea i björk. När vi sedan flyttade till huset, för fyra år sedan, och ville ha vitt istället, hade vi svårt att hitta ett soffbord som var rektangulärt, utan glasskiva, shabby chic som inte kostade 4000 +. Så därför har åren runnit iväg & vi har med jämna mellanrum kollat runt men inte hittat något utan istället målat våra soffbord vita & klätt skivan med tapet. De har dock sett väldigt tråkiga ut den sista tiden... Men så var jag ute på Blocket häromdagen & vips så var det en liten tomte som sa: "Nu är de redo för nytt soffbord" för vi hittade ett jättefint med alla attribut vi ville ha. Nypris 3200 kr, nedsatt till 1200 kr. Igår åkte vi dit & tittade på det & där var två mindre skönhetsfel så tjejen gick ner till 800 kr & numera bor det i vårt vardagsrum! Gällande skönhetsfelen resonerade vi att det lär ju tillkomma fler de närmsta åren med småbarn i huset, så ett mer eller mindre spelar ju ingen roll ;0)

Tada! Väldigt nöjda & glada är vi ;0)
 
Gillar den fina kanten, en smådetalj som förhöjer!
Dessutom kan jag numera "gömma" alla tidningar, pyssel mm på skivan under ;0)


Och med fina ljus på en bricka blev det komplett!

2 kommentarer:

Erica sa...

Precis ett sådant där bord har jag suktat länge efter.. sååå fint!! vilket fyndpris, gör ju inget om man får måla om det om några år då! och vad fint med ljusstakarna i grupp så där, vad mysigt det ska bli på kvällen!

Trevlig söndag! KRam, Erica

Eva sa...

Underbart bord!! Blir lite full i skratt när du säger "kan gömma pyssel o tidningar under", hmm det gör man inte med småbarn i huset.... Hälsn. fr en Svedalabo, Eva