lördag 9 april 2011

Nu är det vår!

Idag har vi plockat fram utemöblerna & varit på barnloppis så nu tycker jag bestämt att det är vår! Dessutom har vi invigt grillen ihop med våra härliga grannar, det var supermumsigt! Men först en fin award som jag fått av söta Sarah!

Denna ska man vidarebeforda till 5 bloggar som har mindre än 100 följare & här kommer min lilla lista! Jag vill poängtera att jag även valt de som inte har Googles "följar"-app på sin sida men som jag vill pusha lite extra för, bara så ni vet ;0)

Carina, Marie, Nillas kort, Therese pysselhörna samt Jills scrappeside för underbar inspiration, inte minst Magnolia-kort, paperpiercing, altered mm. Det finns så många fina bloggar därute & detta är några av mina frekventa besökssidor ;0)

Tillbaka till loppisen, som är en återkommande barnloppis här i Svedala, med stor fokus på kläder & även leksaker! Det jag letade efter denna gång var sommarkläder till Nellie. Hon har ju en hel vintergarderob i stl 86 men typ 3 sommarplagg & detta har jag varit lite stressad över, man vet ju att vädret kan slå om på en dag! Vi har ingen att ärva efter, därför tycker jag det är super med barnloppis! Miljötänk, plånboksvänligt & både de som säljer & köper är vinnare ;0) Här kommer mina fynd, inte mindre än 32 (!) plagg & sommargarderoben är nu nästan klar!


Först lite leksaker till lillstrumpan!


4 par byxor, 3 kjolar, bikinibyxor, shorts & solhatt...

9 (!) underbara klänningar, kommer bli så fina på vår lilla prinsessa!
Visst är det härliga färger?!


8 kortärmade toppar, 2 långärmade & 2 linnen...
Märken bl a Gap, Benetton, Ed Hardy m fl ;0)

Och en söt velourtröja!

Dessutom kom lillasyster med lite saker igår & jag & Niklas hade
handlat några plagg innan så nu är vi redo för vår & sommar!
För våra 32 plagg betalade vi ca 500 kr, vilket jag räknade ut att vara ca 20% av nypris! Vi är så nöjda, det enda vi måste köpa nu är vita leggnings, några koftor, någon byxa till samt UV-dräkt & skor, himla skönt! En sten som fallit från mitt hjärta hi hi ;0)

Imorgon ska vi påta lite i trädgården, hämta lite saker hos mina föräldrar & även försöka ta det lite lugnt ;0) För helgerna går verkligen i 180 & jag nästan vilar ut när måndagen kommer, hi hi. Dessutom har jag fått dotterns förkylning & är så dålig i mina luftrör... Så ska försöka vara lite rädd om mig så jag blir frisk! Nu ska vi eventuellt orka se en film, ha en mysig söndag, hoppas solen skiner på er, kram!

3 kommentarer:

Jill sa...

Hei på deg vennen!
Tuuusen takk for en supersøt award :)
Setter veldig pris på det :)
For noen fine klær deres lille prinsesse har fått i dag! Deilig med litt nytt, selvom det har vært brukt før. Jeg er så heldig å få arve masse etter min søster som har to jenter, og det er jo julaften hver gang jeg får hentet en ny eske! Det meste av klærne til storebror har gått rett i søppla, ettersom han bruker klær på en litt annen (og hardere)måte...
Håper dere får en vidunderlig vårlig søndag i Skåne!
Jeg er nå på jobb og skal bruke dagen til skjønnhets-søvn ;)

Masse klemmer fra Jill

Marie Wisén sa...

Tack snälla! det är alltid lika roligt att besöka dig!

kram Marie

Therese sa...

Tusen tack för awarden ♥
Vad roligt att höra att du gillar min blogg.
Kram