onsdag 11 november 2009

Emil & Ida + Brio = sant...

Ja, det har ju "trillat in" lite nya babysaker de senaste veckorna, har svårt att hålla mig borta även om inköpen minskat, känner att nu är det lite paus fram till att barnrummet inretts & man ser vad "som saknas" (vad det nu i hela friden skulle kunna vara, hi hi)...

Imorgon är det ju ultraljud & jag börjar bli nervös, tänk om något är fel? Det som lugnar mig är pyrets sparkar & buffar, ska bli skönt när UL är gjort så att man förhoppningsvis kan slappna av lite sen... Nog för att man är orolig lite till & från men tycker nog att den sista tiden blivit värre, man vill liksom inte snubbla på mållinjen... Nä, nog med orosmoln, här kommer inköpen!

Emil & Ida tyckte jag var helt underbara, så det beställdes tillsammans med lilla vagnen de sitter i. Mumin slank ner i en butik & galgarna är Maileg.

Och så köpte jag lite Briosaker, först en rosa klassiker...

... och så herr giraff ;0)

I övrigt har vi också köpt täcken & kuddar, ekologiska från Minimundus. Helt sjukt att textil (i synnerhet bomull) är så fylld med kemikalier att man rekommenderas att tvätta plagg/lakan 3-4 ggr för att gifterna ska försvinna, usch, säger jag! Nä, det bli mycket ekologiskt till pyret!

Innan jag glömmer det, min anglahus-hotmail-adress har avslutats & ni kan endast nå mig på den mailen till höger. Orkade inte ha två mailadresser att ha koll på! Så ni som mailat till den gamla, byt a s a p ;0) Nu är min lunch finito, kram så länge!

2 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

WiiiI!! Det är inte långt kvar nu tills pyret behagas titta ut!! =D
Om jag inte räknar fel så är du i v 31 nångång(?) å om 5 veckor fick jag Loke..alltså v36. det var jag inte alls föreberedd på så det tog ett extra tag att sjunka in i mammarollen.
Riktigt söta saker du köpt!
Såklart man måste boa in babyrummet innan det är dax!! =D
Tänker på dej vännen!!
STORA KRAMAR Petra

MAdde sa...

Grattis till ert väntade mirakel:D
Jätte fin blogg och super fina kort och pyssel, kommer kolla in här ofta!