torsdag 19 november 2009

Spootlajtz!

Ja, på lördag smäller det! Då kommer nämligen ett band från Svedala, Spootlajtz, att vara med i dansbandskampen! Har inte hört dem själv men hoppas de ger skåningar lite upprättelse efter bl a Ullared ;0)

Och imorgon har Twillight New Moon äntligen premiär, ska ta med mig minst en arbetskamrat & se den på bio, kan inte hålla mig till DVD-releasen ;o)

Idag var vi på föräldrakurs del 3 & fick info om smärtlindring till förlossningen. Känns som de är indelade i tre grupper, en där det går ut på att ge en mer smärta så att kroppen tillverkar endorfiner (är det inte det värkarna gör?!), en där biverkningarna är att man kan få svårt att krysta/stå upp & som gör bebisen slö & så sista gruppen som är lite mer naturlig, akupunktur & avslappning. Hm, känner mig lite nollad, någon som kan berätta bra saker efter sina erfarenheter? OBS! Jag vill inte ha skräckhistorier ;0)

Ännu ett litet julkort har kreerats, denna gång med äldre hänglar-stämpel!

Papper Inkido & Basic Grey, vitt plastband & stickersalfabet Panduro.

Och så finfina kuddfodral från Nyblom & Kollén, två av dessa flyttar snart hem till mig, precis den där klassiska stilen jag gillar ;0)

Nu blir det kvällsmat & Vänner, de är fortfarande så superbra!

3 kommentarer:

Petraso sa...

äsch det är värre ha gallstens anfall än föda barn.... har bara haft lustgas ingen bedövning alls... och det har varit oki... har dock inte haft långdragna förlossningar.....4-6h från första värken..... Duktig på att slappna av sa personalen men inget jag tränat på.....Drick mycket under förlossningen och slappna av är mitt råd... och behöv starkare grejer så ta det då! ;)

Hc Design sa...

Jag har bara använt lustgas. Med Linus provade jag även akupunktur som skulle lindra smärtan vilket den inte gjorde, istället öppnades jag helt på ett par minuter vilket nästan var bättre :) Man får nästan prova sig fram när man är där;)

Therése Ringström sa...

Det bästa är att ta det lungt och känna sig för och säga till om det blir förmycket istället för att dra igång det tunga artilleriet från början!
Jag har fött båda mina utan något alls, och det har ända varit långa förlossningar.

Trevlig helg!

Therése