tisdag 17 november 2009

Lilla pyret är fixerad!

Ja, idag var jag hos barnmorskan & allt ser finfint ut, magen är 33 cm, blodtryck & järnvärde super, pyrets hjärtljud var bra & dessutom är hon fixerad ;0) Så det blev ett tipptopp-besök, skönt! Dessutom ställde jag mig på vågen & har gått upp totalt 9,5 kg, det är jag nöjd med, men vet att jag kan tacka pyret för det, hon tvingar sin mamma att äta mycket frukt & lite godis, just nu har jag clementin-cravings, äter 3-4 st/dag men det gör jag även om jag inte är gravid, vid denna tiden på året, hi hi.

Till helgen åker julpyntet ner från vinden, ska gås igenom & sen ska jag nog smygstarta lite... Har redan varnat sambon att vi behöver nya advetsstakar/stjärnor så det ska jag kolla på i stan imorgon, tyckte jag såg ett par snygga på Åhléns men de kostade 499 kr/st, behöver visserligen bara 2, vi får se! Vill man vara fin...

Dagens kort är i röd/gröna toner, stämpeln en äldre Magnolia & den fina texten från Inkido (lyder så här: Julglädjen finner du inte under granen utan i ditt hjärta) Kloka ord, tycker jag...

Nu vankas det ensam middag framför TV:n, sambon är nere på fotbollsklubben, så idag blr det minsta motståndets lag, hej så länge ;0)

2 kommentarer:

LenA sa...

Vilket fint kort, är väl lite gammalmodig men för mig är rött o grönt äkta jul! Fast...brunt går också bra...blått är inte heller fel....och.....!Gillar det massor!

Härligt att läsa hur gott du och bebisen mår!

Kramfrånensomsnartblirfarmor

Marie Wisén sa...

Hej hej! Det är så roligt att följa din blogg. Toppen att du och bäbien mår bra!
Jag tittar in snart igen... :o)
Kram Marie