lördag 7 november 2009

Julkort julkort & julkort!

Ja, det är det enda mina kvällar går åt till just nu ;0) Med alla fina papper & nya stämplar frossar jag hejvilt & gör jag inte kort så målar jag stämpelmotiv till kort eller planerar nya kort! Magnolias nya julmotiv är gudomligt söta, men svårfunna & lite slutsålda, ska kolla på Scrappiz vem som får hem dem så jag kan frossa lite till!

Idag skulle jag gått i stan men det blev ändrade planer & med en orörd lördag kan ni kanske gissa vad jag ska göra nu? :0)

Men lite kortinspiration först, gjorda med söta bokmärken. Lite nostalgiskt, eller hur?

God Jul-pappret var min favorit ifjol & då jag köpte ett par ark kan jag njuta lite i år med ;0)

Lite wellpapp med snö så blev det fin 3d-känsla!

Här är nya papper från Maja design & Graphic minds, gillar att det finns många skandinaviska pappersdesigns, är precis rätt ruffiga & juliga stil ;0)

Nu är det inte så många veckor till advent, ni har väl börjat planera inredningen, för det har jag! Läängtar till jag får börja spela julmusik, hänga upp gardiner & lukta på hyacinther ;0) Nu skrämde jag väl inte er?! Hi hi

5 kommentarer:

Petraso sa...

Wow va fina julkort så fina bilder!!

Erica sa...

Inte skräms du, jag är precis likadan själv.. ;-) det är en underbar tid, gillar nog mest tiden före julafton, myset före liksom.

Tack för målarfärgstipset, tänkte nog att det var något sådant. Funderade på sprayfärg eftersom det är så mycket krusiduller på ramarna, men det lär bli mycket spill på en sådan färg.

Vilka fina julkort du gjort den senaste tiden!! Min favorit i detta inlägg blev det understa. Kanonfint upplägg och jättefint motiv. Alla är fina föressten!!

Ha en trevlig helg!

Kram, Erica

Anki sa...

Men du beställ från Magnolias webbutik funkar nuförtiden jättebra har beställt 3.4 gånger betalt med kort o fått sakerna inom en vecka :)

Terese sa...

Jättefina kort!!! Tyckte aldra mest om det sista - HELT underbart! Vad duktig du är!!!!!!

Nilla sa...

Å vilka härliga kort!
Mysigt juliga.

Mvh Nilla