måndag 9 november 2009

Mörkt, mörkare, Skåne...

Idag är det sånt riktigt Novemberväder, regn, blåst & sådär mulet så att det aldrig blir riktigt ljust, man vill bara kura under en filt & läsa spökhistorier ;0) Men jag som är julskadad tar en paus med glögg istället..!

Helgen gick verkligen i julens tecken, i lördags köpte jag Magnolia ink magazine, en hel tidning med julstämpelinspiration så efter det målade jag 30 (!) julmotiv som jag stämplat upp & nu står julkortsproduktionen på topp! Jag lovar mycket mums-mums i kommande inlägg framöver, tänkte bl a ha en liten nedräkning till 1:a advent med en blogcandy, har städat lite bland mina saker & tänkte, "detta kan ju någon annan vilja ha" så den kommer snart! Och sen har jag lite planer på en "adventskalender" men mer om detta senare, får se hur orken räcker till!

Idag går jag in i v.33 & mår oanständigt bra! Förutom lite bök på natten tycker jag att fått in en bra "lunk" där min kropp & jag båda mår bra, superskönt! Enligt min lilla bok väger pyret nu ca 2 kg & är ca 43 cm långt. Hon ligger nedåt med huvudet sen ca 2 v tillbaka & det känns när man går, skulle jag gjort ett tjolahoppsa-steg hade jag nog fått bära inkontinensskydd om ni förstår vad jag menar ;0) Pyret kan själv reglera kroppsvärmen & alla organ mognar mer & mer. Enl boken ska jag också sova dåligt nu & kissa ofta på natten, men jag har det precis tvärtom. Och bara för att jag skrev det lär det väl ändras snart, hi hi.

Dagens julkort är en fjolårsMagnolia & trots det enkla upplägget blev jag nöjd med kortet, sometimes less is more ;0)


Alla stämplar utom God jul, är från Magnolia. God jul är Inkidos. Papper från spillbitslådan & bandet köpte jag på mässa ifjol, tyvärr är det slut nu, någon som vet var det finns liknande?

Och förresten, ni missar väl inte att Twillight 2 har premiär 20 nov?! Vet inte om det blir bio för mig, men jag är grymt sugen..! Är ju lite Twillight-galen, köpte t o m en tidning som Julia tryckt upp, med bara Twillight-saker, skämdes nästan när jag skulle lägga upp den på kassabandet, hi hi. Då är det skönt att min 6 år äldre kusin är lika galen & blev superglad åt att få "ärva" tidningen ;0)
Nu ska jag jobba vidare, hej så länge!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu