fredag 23 oktober 2009

Arbeta hemifrån del 2!

I onsdags ringde jag barnmorskan & frågade om mina sammandragningar & det var ju inte alls bra med så många varje dag, så jag har fått läkartid om en vecka & om det inte lugnade ner sig i helgen skulle jag stanna hemma nästa vecka! Och nog måste någon liten ängel lyssnat för väl tillbaka på jobb samma dag hade chefen bestämt att jag kunde jobba hemifrån fram till jag går på mammaledighet! Dock p g a astman/arbetsmiljön, inte graviditeten, men det kvittar ju, båda delar mår ju bättre ;0) Så idag & igår har jag disponerat min arbetstid här hemma & det fungerar jättebra! Jag känner mig lugnare & låter inte längre som en kanonförkyld Bonnie Tyler, skönt! Men jag saknar förstås mina arbetskamrater, aldrig är man nöjd, hi hi.

En annan som dock är väldigt nöjd är söta sambon! Han har tokrenoverat de senaste veckorna & barnrummet börjar så sakteliga bli färdigt. Innertaket är reglat, uppsatt & målat, väggarna är spacklade & ska målas & så är golvet kvar. Jag tycker det gått rekordsnabbt & det kommer bli så fint, tänk att vi inte renoverat alls när vi flyttade hit & nu bor man ihop med en man händigare än Timell, jag är imponerad ;0)

Det jag lägger fokus på just nu är:

-att göra färdigt pyssel till pyret, bl a skallra, barnvagnsmobil & påslakan
-att läsa böcker om att klara förlossningen, amning & om att bli förälder, en hel vetenskap! Och så kommer säkert inget bli som det står i boken, hi hi.

Nedan kommer ett sött julkort med en av mina favvistomtar & Inkidos textstämpel är helt underbar!Närbild på blommorna, vitchalkade & glittriga
Nu är min "lunch" slut & jag ska fortsätta jobba. Men har ni en stund över kan jag varmt rekommendera er nya Drömhem & Trädgård, fullspäckad med härlig jul ;0) Ciao så länge!

4 kommentarer:

petraso sa...

Kram!!

Erica sa...

Vad bra att det ordnade sig så bra med jobbet!

Prenumererar på Drömhem och fick hem julnumret häromdagen, underbart med jultema! Har för mig att de brukar ha en julspecialtidning också senare?

Tack snälla för brevet med innehåll som du skickade till mig, fick det igår!!

Kram, Erica

Erica sa...

Föressten, kortet är jättefint, gillar också den stämpeln!!

Lisa Löfgren sa...

vi saknar dig med...
ses i allafall på mån, Kram