lördag 3 oktober 2009

Skräpväder = Scrapväder

I Skåneland idag är det riktigt skräpväder! Regn, hård blåst & 11 grader, inomhusväder med andra ord. Och då detta var en ledig, tom lördag satte jag mig genast vid skrivbordet & skulle pyssla! Men för att kunna pyssla behövdes först skrivbordet rensas & vips, så var jag igång med att städa lådor, förvaring, pennställ mm istället. Kan utan överdrift säga att detta händer minst hälften av gångerna, inte konstigt att man tycker man pysslar lite?! Men nu är det superfint, så jag tror att ett nytt försök imorgon kanske lyckas? Nedan kommer två söta saker jag åtminstone lyckats få ihop, därefter väntar bl a ett syskrin som ska målas, en skallra som ska virkas & ett örngott som ska sys, och så lite kort förstås ;0) Skulle behöva gå ner till deltid för att hinna alla mina "projekt", jag får nog skriva en klassisk lista & bocka av efterhand... Vad hände med spontanitet, hi hi.Dagens skörd symboliserar mina spridning av projekt, där sy-, målar- & kortmakarprojekten konkurrerar friskt ;0)

En liten filur i filt, jag kallar honom mini-Melker ;0). Han är ihopsydd med langettsöm & har broderad nos & fastlimmade ögon. Han kanske kan bo högt upp i hyllan i babyrummet fast han inte är barnsäker?

Och så ett kort, faktiskt inte julmotiv utan en sommarMagnolia! Ett litet underlägg stulet från en dessert blev bakgrund & textcirkeln är Inkidos.
Nu ska jag mysa med familjen, ha en härlig kväll! ;0)

2 kommentarer:

Lisa sa...

Jätte söt lite filur :) Jag gjorde ett par små figurer (inte alls lika söt som din tom helt galna)som jag hängde upp över sköt bodet, mycket uppskattat.
Kram på dig!

Anonym sa...

Åhh vilket vackert kort! Och filuren är ju supersöt :)
Tänkte passa på att tacka för de härliga grejerna jag fick hem i brevlådan förra veckan, supersmaskig blandning verkligen. Tusen tack återigen:)
Kram,
Mli