torsdag 15 oktober 2009

Halloween del 2!

Ja, här kommer årets andra (& sista?) Halloween-kort, vet inte om jag blivit störtkräsen eller lider av tidig jul-lusta, men höstkorten har lyst med sin frånvaro & jag blev inte så tokförtjust i varken Magnolias eller Hänglars Halloween-motiv?! Kanske börjar bli ekonomiskt lagd nu när man går i väntans tider?! Eller mer sannolikt, handlar barn- & julsaker istället... Vågar jag nämna att jag invigde glöggen igår? Råkade köpa lättglögg med alkohol i så det blev till att koka den på spisen ;0) Men just det, vi skulle ju prata Halloween, hi hi. Nedan kommer kortet & jag frågar även alla insatta: Vilket datum är det man ska ha godis hemma, ifall barnen knackar på?!Halloween-Magnolia från årets kollektion, pumporna är fjolårets & spindeln är en "oldie". Spindelnätet är från Tim Holtz, en s k mask. Vet inte om jag använde den rätt, får väl läsa på lite bättre, hans alster är helt sagolika!

I livet utanför kortmakarverkstaden tycker jag mest att veckorna rusar förbi, fredag igen imorgon! Och då jag avbokade mässan blev helgen helt tom så då "tvingas" jag väl att pyssla lite?! Sen ska vi även tömma trädgården på möbler & småplock, för den har gått i dvala & även vårt engagemang med det... Skönt, för då kan vi ju fortsätta inomhus... Sambon står just nu & spacklar barnrummet, det blir det sista rummet som renoveras där uppe, kvar i huset har vi sedan toaletten, trappen, hela källaren & ytterdörrarna Ute har vi alla tre trapporna & verandan samt trädgårdsskjul (& staket, uppfart, en rabatt ska fixas, spaljé ska upp, ja osv osv) Så man kan väl säga att vi gjort oerhört mycket på de tre år vi bott här men att vi lät behöva minst tre år till för att bli "färdiga" ;0) Summa summarum, en del arbete men de positiva bitarna uppväger:

- Trädgården, älskar att se årstidernas olika "kläder"
- Att återställa ett gammalt hus till dess ursprungliga skönhet.
- Man inreder & renoverar precis som man vill ha det!
- Man behöver inte leta parkering, har sin egen uppfart!
- Tystnaden, slippa trafik- & feststök.

Hm, märks det att vi bodde på en av Malmös stökigaste gator innan?!

Nu ska jag måla babysaker, ciao så länge!

2 kommentarer:

Dixiebelle sa...

Ja det är ju en hel del som ska pysslas med när man är med hus ;-) Vi har oxå bott i 3 år och än är det inte färdigt...lister som inte är uppsatta i v-rum osv, och jag som vill tapetsera om IGEN nu till vintern. Hahaha...
Men det är mysigt med projekt...
Kram till er och magen från hönsmamman :-)

Hc Design sa...

Jag glömmer alltid bort vilket datum ungarna kommer och tigger godis, brukar rota runt i gotteskåpet i all hast. I år har jag köpt godisklubbor som jag tänkte ha i beredskap (om inte familjen äter upp dem innan...)
Ha det gott! Hälsa :D