lördag 31 oktober 2009

Lugn lördag?

Ja, idag började dagen med lite kortmakeri, därefter skulle jag & sambon ner på byn & göra lite ärenden, bara för att upptäcka att det är röd dag & alla affärer var stängda, ajajaj. Så iväg in till närmsta köpcentrum & fixa istället, lite snopet vad dålig koll man har?! Men vi lyckades ändå & efter en lagom runda på det plastiga, blinkande, ljudliga Toys R Us hade vi fixat lite presenter & 2 Briosaker till pyret. Börjar inse att de gedigna leksakerna lär bli svåra att kämpa för, usch bävar redan ;0)

Därefter har svärfar & sambon satt färdigt plankorna i golvet & imorgon börjas det slipas trägolv! När det är klart & lackat återstår endast målning av väggar & lister, sen är det inredningsdags! Tjoho, säger jag ;0) Lite roligt är också att sambon igår kläckte ur sig att spjälsängen vi köpt begagnad ville han byta mot en vit, orkar inte måla! Jag tänkte precis samma sak häromdagen men har inte vågat säga det högt, kul att vi tänkt likadant på varsitt håll! Så nu ska svärföräldrarna ha den hemma hos sig & vi ska köpa en annan, vet inte om det blir Hensvik från IKEA, vi får väl titta på det snart!

Igår var jag hos barnmorskan & allt ser finfint ut! Livmodern växer, hjärtat slår bra, mitt blodtryck har gått ner & sammandragningarna minskat, skönt! Och så har jag gått upp 2 hg på 2 v, pyret "äter" nog av befintlig last, så att säga. You go girl!

Ikväll vankas det kalas med tacobuffé, ska bli mysigt! Så nu ska jag faktiskt sova middag, vill inte somna kl.22..! Lite av ett lyxproblem, men ändå ;0) Ett litet julkort bjuder jag på så länge, ha en mysig lördagskväll! Och tänk på mig imorgon, när jag myser på julmarknad, tomtar, here I come!

Liten hängel, fjolårets modell

Magnolia-paket i närblid, man anar nästan 3D-lacken ;0)

Och lite glitterstick som pricken över i:et!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej från ett blåsigt och höstigt Borås, min blogg är ganska död och jag med känns det som, det har hänt så mycket underliga saker här den sista tiden att jag bara vill spy, men men det är väl det som gör att man lever?

Jättefina julkort, jag har gjort typ NOLL.. Får väl köpa färdiga julkort med en bild på hunden i år, Benjamin fick ju alltid vara julkort förr, men de sista åren har inte varit så förtjust i det.

Han fyllde 14 i onsdags så nu är han en äkta fjortis..

//Malin

NetteR sa...

Å så vackert. Paketstämpeln är det en magnolia?