söndag 27 juni 2010

Campinglivet hägrar ;0)

Igår var vi & hälsade på hos sambons föräldrar, som låg med husvagnen på Österlen. Och så fort man kommer in på campingen får man semesterkänslor! Jag är inte uppväxt med camping, har haft mina fördomar (som infrias då & då, om jag ska vara ärlig) men börjar uppskatta det mer och mer! Alla är så sociala, man pratar när man diskar i de gemensamma utrymmen, när man grillar utanför förtältet eller bara tar en promenad på området. Så himla osvenskt! Man är även ute mycket mer än när man är hemma, folk är avslappnade & barnen leker i stora klungor. Dessutom är det ett betydligt billigare semesteralternativ, en natt kostar 250-500 kr, det blir rätt stor skillnad mot att hyra stuga/lägenhet, i synnerhet när man kommer till dyrare ställen som ex Båstad, Gotland mm. Men det gäller å andra sidan att man gillar att campa, hi hi. För det finns ju nackdelar med compact living också, i synnerhet om inte vädret är på sitt bästa humör! Så vi hoppas på fint väder under semestern, men det brukar vara bra vid havet?!

Midsommar har vi också avverkat, blev en jättetrevlig tillställning! Lagom folk, vädret var bra, lekarna uppskattades & maten var god! Vid 01 tog gästerna tåget hem och vi städade undan detvärsta, vari säng vid 01.30. Nellie vaknade redan 07 så man var allt lite trött igår. Men i gengäld sov hon till 09 idag så nu har man tagit igen sig! Idag ska vi hem till mina föräldrar & grilla, det blir väl även lite fotboll bl a Tyskland-England, spännande! Känns även lite konstigt att veckan snart är slut, för på måndag ska sambon till jobb igen, har vant mig vid att ha honom hemma ;0) Men snart semester..! Längtar!

Nu ska vi äta frukost på trädäcket, blev så bra efter att vi flyttade trappan från ena sidan till framsidan, ska ta ett foto så ni får se! Däremot upptäckte vi under midsommar hur barnovänlig vår trädgård är så det blir lite justeringar till nästa sommar när Nellie ska springa rundor!

Men först ett kort!

 
Och så ett litet kort, på en pirattjej! Har även köpt lite bröllopsstämplar,
ska bara ha tid att göra dem! Håller just nu på med en fin receptbok men den tar sin lilla tid!

Alla stämplar Magnolia!

Små dödsskallar, punchinella & journaling från Prima.

Inga kommentarer: