torsdag 24 juni 2010

Namngivning del 2 & midsommar

Tänk att det redan är midsommar imorgon, visst har våren gått fort? Och nu är det bara 2 v till semestern! Denna vecka har ju sambon även varit pappledig & jag tycker vi hunnit hur mycket som helst:

-besökt banken för att höra om våra lån, pensioner & boka tid till jurist för att skriva testamente (tråkigt men ack så viktiga ting!)
-ätit gott på gränden
-haft picknick vid havet
-storhandlat mat
-sett en del fotbollsmatcher på TV
-besökt en försäkringsmäklare & gått igenom våra försäkringar
-skeppat en stor jordhög till tippen
-rensat ogräs
-varit i danmark & handlat alkoholhaltiga drycker ;0)

Och då är det ändå bara torsdag, me like mucho! Idag har jag även städat hela ovanvåningen & nu under kvällen en del av nedanvåningen, vi ska nämligen ha midsommar här imorgon! Kommer även lite folk som vi inte firat med innan, ska bli kul! Vi blir 10 vuxna & 6 barn, lagom för då hinner man prata med alla osv. Längtar även till god mat, i synnerhet jordgubbarna ;0)

Men först tänkte jag visa lite av presenterna Nellie fick på sin namngivningsdag!

En fin prickig pläd, perfekt tunn nu till sommarvärmen! En oerhört söt vimpel med Nellies namn, den sattes upp idag! En bordsflagga Nellie ska ha på sina födelsedagar & ett par söta Nike-skor! Uppe till höger ser ni även Emil & Ida, handgjorda figurer, jättesöta eller hur?

En ljuvlig sagoprinsessbok!

Böcker av Astrid Lindgren, Elsa Beskow & en med underbara illustrationer från Johan Bauer!
Och så Pippi-filmerna & sånger från olika Astrid Lindgren-filmer.

Söt servis Tomtebobarnen & 3 muggar varav 2 med hennes namn. Den längst till höger tillhör prinsess-serien vars mönster togs fram för att hedra bröllopet i år!

Söta träleksaker från bl a Brio, ett sött födelsedagståg & en underbar servis i en väska ;0)

Lite mjuka vänner ;0)

Och sist men inte minst fick Nellie ett jättesött halsband av mina föräldrar, ett guldhjärta. Detta gav alltid min farmor till alla barnbarn & nu fördes traditionen vidare, känns bra! Av sambons föräldrar fick vi även bl a ett jättesött vitt möblemang i trä, bord med två stolar där Nellie kan ha tebjudningar om några år! Och så fick vi en tavla från Bettina design, gå in på hennes hemsida, ljuvliga tavlor! Vi tyckte allt var superfint & fick dessutom inga dubletter! Nu har Nellie saker att leka med ett par år framåt ;0)

Nu ska jag snart krypa till kojs, ska bara läsa några sidor i min nya pocket; Ödets hav av Elisabeth Nemert. Handlar om en självständig kvinna på 1300-talets Gotland. Om ni gillar historiska romaner rekommenderar jag hennes böcker varmt! Och om vi inte hörs imorgon, ha en riktigt fin midsommar med skratt, god mat & strålande sol ;0)

Inga kommentarer: