torsdag 10 juni 2010

Oups jag glömde ju skriva att...

... vi häromdagen fick oss en överraskning, sambons lillebror & tjej har gått & gift sig i hemlighet, skedde på en tripp till Paris! I måndags kväll var vi uppe med blommor & tårta, fick se massa bilder, de var såå fina! De hade anlitat en proffsfotograf & det syntes verkligen, underbara bilder! Sambon & jag har själv pratat om giftermål utomlands, men det blir nog mer en solsemester kombinerat med bröllop. Men först ska sambon fria så vi får se när det blir ;0)

...Nellie fyllde ju 5 månader igår! Hon börjar bli stor flicka, jag & sambon tittade på bilderna från födseln & framåt, oj vad hon har förändrats! Nästan inget hår kvar & har blivit mycket smalare i ansiktet, dock hoppas jag att hennes bulliga kinder stannar länge ;0) Hon har de senaste dagarna börjat rulla från rygg till mage varje gång man lägger henne ner, hon har dessutom sovit två nätter i rad utan mat! Somnar sent, vid 22.30, vaknar någon gång under natten men då stoppar vi in nappen & lägger henne i vår säng & där sover hon till 08.30, we like! Och häromdagen somnade hon nästan på sin lekmatta, det skulle aldrig hänt för några veckor sen! Så m a o, lilltjejen tar några framsteg varje vecka ;0)

Nu ska jag packa skötväskan för kl.12 ska vi vara hos frisören! Fotvården igår var ljuvligt skön, har bokat tid om två månader igen. För några år sedan gick jag på fotvård & ansiktsbehandling varannan månad, det var så mysigt. Tänkte försöka väcka liv i den vanan igen! Och kroppen tar tacksamt emot all egentid, hi hi. Ikväll ska jag dessutom ner & träna på Friskis & Svettis utomhusträning med grannen, det lär bli en chock som heter duga för mina muskler! Så om jag inte skriver imorgon ligger jag nog med träningsvärk & ispåsar, ha ha.

2 kommentarer:

Nellyliten - "Den galna bebisen" sa...

Kan varmt rekomendera att gifta sig på Mallorca. Det gjorde vi förra året, i Svenska kyrkan i Palma stad. Men istället för att hålla vigseln inne så gjorde vi det utomhus, nere vid hamnen. Helt underbart och prästen var supertrevlig. Han och kantorn sjöng och vädret var underbart!! Vi beställde ett år innan så våra familjer var också med oss. Lycka till vad ni än bestämmer er för, efter frieri:) Kram/Nellys mamma

stefanbergmark.se sa...

Hej!

På Babyvärlden.se diskuterar vi just nu barnleksaker. Gå gärna in och kommentera samt länka till era bloggar:

http://www.babyvarlden.se/Nyhetsartiklar/Min-Story-Jag-visar-mitt-barn-hur-nya-leksaker-kan-anvandas/

Mvh
Stefan Bergmark