tisdag 8 juni 2010

Nymålat i babyrosa!

Jag har målat lite söta tavlor till Nellie! De är 20x20 cm & ska sitta på en lodrät rad bredvid hennes hylla med böcker, kommer visa sen när det är på plats ;0) Men så här blev de "au naturel"! Blev faktiskt mycket nöjd med dem (klappar mig själv på axeln, hi hi). Inspirerad av Lundmyrs ord, men med andra färger som passar Nellies rum, nämligen vitt, rosa & rött!


De är målade med akrylfärg som jag har rollat på med roller. Började med mörkrosa & sedan ljusrosa & vit för att få lite djup. Därefter har jag stämplat vita prickar. Bokstäverna är röda på kanten & mörkrosa framtill, även detta för att få lite djup. Tyvärr fanns inga prickar i det alfabetet så jag satte dit brads istället! Det var hur kul som helst att göra, fick verkligen mersmak, blir nog mer snart ;0) Är även sugen på att sy Nellies namn i tyg, hm, får se vad tiden räcker till!
Nu ska lillsmurfen äta & sen ska vi pyssla lite till nanmgivningen. Börjar bli lättare att göra andra saker nu när Nellie gillar att sitta i sin barnstol, me like!

3 kommentarer:

Anonym sa...

guuuud så söta tavlor :) kommer bli fin fint på rummet!

Möblemanget blev super! jag hade en bild från i lör vilket det var och din beskrivning stämde.. :)

Kramar Tessan

petraso sa...

Såååååååååååååååå nice!!!!

Nellyliten - "Den galna bebisen" sa...

Så fina tavlor du gjort!!! Supersöta, blev själv lite inspirerad:) Kram från "Den andra Nellys mamma" Linda