onsdag 30 juni 2010

Twilight-tajm!

Igår bokades det biobiljetter till Twilight saga "Eclipse", vi är tre tjejer som ska gå på måndag, ser fram emot det massvis! Blir en liten fika med skvaller efteråt också, måste ju avhandla filmen ;0) Ska även bli lite skönt att vara barnfri, om man får erkänna det? Älskar att vara mammaledig men ibland står blöjor, mjölkersättning, leksaker, disk, tvätt & småplockande en upp i halsen! Då behöver man lite egentid ;0)

Idag har jag träffat mammaruppen, åt en god lunch & tog sedan en lång promenad, mysigt! Det har varit lite behagligare värme idag men Nellie har fortfarande värmeutslag på hela magen, stackaren. Vi försökte vara ute igår, tog 1 1/2 timme på Svedalabadet där vi låg under en parasoll. Försökte även få Nellie att doppa tårna men var lite väl kallt! Hoppas bara att hon inte blir en badkruka som sin pappa, hi hi. Nä, skämt åsido, när det är 27 grader ute mår Nellie bäst att vara inne eller möjligtvis total skugga!

Dagens kort ;0)

Magnolia-stämpel!

Glittrande blommor...

... & söta luftballonger!

Nu ska jag börja på middagen & ikväll blir det en lugn hemmakväll, hoppas kanske få läsa ut min bok?! Läste en hel del inatt, för då jag sov middag igår somnade jag sen inte förrän halv tre på natten, betyder det att man kommit förbi spädbarns-sömnbristen?! Zzz ;0)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så.. nu har jag lagt upp bilder i min blogg på smyckeshängarna som jag är heelt förälskad i :D
OM du nu ens är nyfiken förstås. Hade inte tid att fota i eftermiddags då dottern var vaken, och kände väl egentligen att det var tråkigt att referera till en annan bloggs bilder i mitt förra inlägg. Så jag tänkte att jag iaf kan nämna de igen..

Har bara grundmålat de än.. så bilderna är inte direkt superbra. Men man får ett humm om potentialet i de (ur inredningsperspektiv) tror jag iaf.

Hoppas att du inte tycker att jag är tjatig! Ska inte nämna de igen.. min iver har säkert lagt sig efter en natts sömn;) Eller så kanske ett misslyckat försök att patinera de under morgondagen gör susen... Hemska tanke *tihi*
Kram,
Mli

Anonym sa...

Jo, egentligen har jag det också.. riktigt illa;) Jag ska nog mest ha den som en inredningsdetalj tror jag. Tack för dina fina ord! I Underbara blå har jag stansat ut titeln m min kära lilla gröna;) De klargröna bokstäverna är Cuttlebugs Hippie Chick gjorda av foam. Har hittat ruskigt billig foam på Ö&B. De säljs i paket m 8 olika färger tror jag att det är står "Foam Sheets" på förpackningen.. är dock osäker på om de är syrafria (men jag brukar hålla de en bit ifrån eventuella foton). Hittar de vid barnpysselavdelningen, finns användbara "Felt sheets" där också. Kul att kunna variera sig m buggen. De mindre bokstäverna är QuicKutz alfabet Dragonfly. Utstansade de i kartongen som legat bakom Primas blingswirls (samma som jag använt mig utav i LO'n).
Kan absolut tipsa om foam materialet, speciellt till dig som gör så mycket kort! (Då kanske det är utav mindre betydelse att det ev inte är syrafritt?)
Hoppas ni haft en mysig dag i solen!
Kram,
Mli