onsdag 16 juni 2010

Semester!

Igår bokade vi vår sommarsemester! Det blir 5 övernattningar på Gotland & 5 på Öland, alla i husvagnen vi lånar av sambons föräldrar. Vi har sagt att de närmsta somrarna ska vi upptäcka Sveriges vackra charm! Sen kanske det blir en solresa på vintern istället ;0) I alla fall, jag har länge velat besöka Gotland & se Visby bl a, så det ska bli jättekul! Ifjol var vi på Öland & föll lite extra för Böda med dess underbara strand så dit blir det i år igen, nu längtar jag till semestern! Och om någon har tips på vad vi inte får missa, skriv gärna en rad!

Inatt har vi sovit gott, även om jag gärna hade gått upp lite senare än sex, hi hi. Men då ville Nellie upp så det var bara att lyda ;0) Och så ska vi på öppna förskolan för första gången och det är redan kl.9 så skönt att hinna äta och göra vid sig i lugn & ro. Dessutom skiner solen på en klarblå himmel, det piggar upp. Igår var det länge en mörk himmel, så det blev ingen träning, däremot tog jag en lång promenad när solen tittade fram. Dock ville Nellie inte ligga i vagnen så istället för powerwalk med barnvagn blev det strosande rytm med Nellie i babybjörnen ;0)

Nu ska vi snart börja göra vid oss men innan dess tänkte jag visa ett kort!

En pirat i sikte! Punchinella i silver & ett av mina favoritpapper från October afternoon.

Piraten helself!

Har även stämplat små mini-dödsskallar över hela kortet!
Alla stämplar är Magnolias.

Och så måste jag få berätta att igår läste jag en bok för första gången sen Nellie kom! Den var rätt kort så den blev både påbörjad & avslutad igår, Bree Tanners andra liv, från Twilight-serien! Mycket bra, kanske dags att läsa om serien nu när del 3 snart har filmpremiär?

2 kommentarer:

Anna sa...

Kul det var att träffa dig igår! Vi får ses en dag nästa vecka och snacka ännu mer!
Många kramar Anna

Anonym sa...

Vi ses på Öland =)
jag måste berömma er att ni planerar 10 dagar i husvagn... Andy hade aldrig fått med mig på en sån semester, hihi...

Gotland kommer bli toppen =)

Kram Tessan