torsdag 12 augusti 2010

En lite mindre Annica ;0)

Igår var det dags för första vägningen sen jag började på viktväktarna & vågen visade -1,2 kg, är så nöjd med det! Nu är jag en bit på väg! Och om en vecka väger jag mindre än jag gör idag, det är mitt talesätt ;0) Det nya systemet med Propoints är mycket lättare, jag får äta 32 points per dag samt har 49 points extra varje vecka, utan krav på träning! Det betyder att jag kan ta en hyfsad fika & ändå klara mina points, superskönt. För det var min akilleshäl när jag var med sist, misslyckades man en kväll/dag kunde jag ju lika gärna hoppa den veckan & sen var man snabbt tillbaka i gamla spår. Men så ska det inte gå denna gången! Nästa sommar ska jag vara fin i bikini ;0)

Jag ska även börja träna men avvaktar till jag varit hos sjukgymnasten imorgon. Jag känner fortfarande av min foglossning samt har så ont i fötterna på morgonen, tydligen rätt vanligt efter en graviditet, har något med att man gått fel under graviditeten/kollapsat fotvalv enligt internet. Men jag hade aldrig sådan här smärta under graviditeten utan det kom 2-3 månader efter Nellies födsel. Hoppas få svar & hjälp imorgon, annars ska jag ringa Kvinnokliniken, de bör veta vad som orsakar det.

Ännu ett kort visar jag idag, med den söta sjöjungfrun ;0)

Blubb blubb blubb... Papper Bazzill, Magnolia. Alla stämplar från Magnolia.

Little mermaid ;0)

Sjöhäst & sjöväxt, grönt band från ?

 Ikväll blir det bara familjemys med film, vädret känns lite höstlikt även om det varit varmt. Så ska tända lite ljus & njuta av en lugn kväll i soffan ;0)

2 kommentarer:

Gertrud sa...

Hej, det var länge sedan jag hälsade på hos dej och skrev en rad. Så söt dottern är, en liten prinsessa. Jag gör samma viktresa som du och började för två veckor sedan. Visst är detta program lätt och en enorm frihet. Tänk att så små förändringar gör så mycket. Jag har börjat träna denna vecka så det känns spännande. Vill önska dej lycka till. Men, jag glömde att säga att dina kort är som vanligt så bra. Kram Gertrud

Vaktmästarn sa...

Hej, och tack för den fina stämpeln som kom igår!

Så fina kort du visar i din blogg!!! Väldigt inspirerande! Jag tittar gärna in igen :)

Kram, Outi