torsdag 12 december 2013

Lucka 12: Årets julkort!

Årets julkort till släkten har nu skickats & anländer alldeles säkert när som helst, därför tar jag mig friheten att visa hur de ser ut!
 
De är gjorda på naturfärgad kartong och dekorerade med papper från Vibeke Spigseth fjolårsserie, washitape, knappar & bubblestickers. Texterna är egen design och motiven är köpta på ett ark för drygt två år sedan?


Igår handlade vi julgran, en kungsgran, modell Piff & Puff ;0) Väl hemma ville den inte står rakt så maken fick knipsa några störande grenar men den sluttar fortfarande så jag hoppas vi får rätt på den ikväll så att vi kan klä den. Känns lite konstigt med en gran med ljus & lite glitter men inget annat?

Idag har jag varit på Emporia, ett nybyggt & sjukt stort köpcenter utanför Malmö, där man aldrig lär sig hitta, men som har bäst utbud av butiker och i butikerna. Alla julklappar & alla bebissaker (utom ett paket blöjor) är nu fixat & jag ska undvika butiker resten av december, har jag lovat mig! Märker att jag, mycket sämre än annars, klarar intryck innan hjärnan kokar över, blir helt slut av alla sånger, människor, kläder, reklam mm. På hemvägen körde jag därför på fel motorväg & fick vända i Vellinge, så kan det gå! ;0) Så nu har jag bett maken låsa in mig till årsskiftet, eller som en kompis föreslog, skaffa ledsagare ha ha.

Nu ska jag fokusera helgen på att tvätta babykläder, packa klart väskan till BB & slå in julklappar, innan jag sjunker in i en december-koma ;0)

1 kommentar:

Cecilia sa...

Bra att du är iaf lite förberedd, själv packade jag väskan m värkar 3 h innan Klara tittade ut :)