tisdag 3 december 2013

Lucka 3: Magnolia-mums & piff på bloggen!

Idag blir det ett hederligt Magnolia-kort i frostiga toner, har en faiblesse för isblått :0) Båda stämplarna är av äldre datum, pojken från ifjol, flickan från? Men passade bra ihop ändå!
 
Fastnade även med att göra om lite på bloggen! Ny header, nytt foto & en liten blogglista på de bloggar jag kontinuerligt läser. Hoppas det faller i smaken!

Och på torsdag ska vi på UL 2 för att se vår lilla bebis. Ser verkligen fram emot detta, även om man ser betydligt mindre än på första UL. Ska bli kul att få reda på vad hon beräknas till i födelsevikt. Och om hon har vänt sig, låg i säte i fredags. Som omföderska kan barnen lägga sig nedåt betydligt senare, så än är det ingen oro. Men jag föder helst naturligt och vill gärna att hon vänder sig inom några veckor, så man slipper att behöva åka på sjukhus för vändningsförsök... Håll tummarna för oss!

1 kommentar:

Tess Ekwall sa...

hej!! jisses va mycket fint det har kommit upp här inne då, var visst alldeles för länge sen jag besökte din blogg (igen!). detta kortet är superfint, snygga färger och dekorationer, som alltid. skulle gärna vilja veta var du köper dina små stjärnor samt dina vita snöflingor. kul att läsa att allt går bra med bebben, spännande med UL, kommer själv ihåg känslan när jag gick på UL och de sa att jag väntde tvillingar, ett häftigt ögonblick i livet! :) va fint du har piffat i hemmet med, jätte snygga bilder. och tilda-korten nedan är ljuvliga. önskar dig en fin kväll. kram, tess.