onsdag 10 november 2010

0,8 kg ner ;0)

Idag var det dags för Viktväktarna & jag hade gått ner ytterligare 8 hg, nu är det totalt 9,1 kg! Så idag blev det min 3:e guldstjärna samt att 10% av min kroppsvikt försvunnit! Nu har jag nått mitt första egna delmål & då var min belöning att bygga naglar! Så imorgon ska det bokas tid till nagelbyggning ;0) Så himla GLAD!!

Däremot blev det ingen BVC-kontroll för Nellie idag, läkaren hade blivit sjuk. Ny tid blev den 25 nov så ett bra tag tills dess. Jag hoppas att min BVC-sköterska ändå har en tid till oss så att vi kan väga/mäta Nellie & ställa lite frågor om hennes sömn(o)vanor. Vill gärna ha lite kött på benen när vi kör igång "Sova-hela-natten"-metoden till helgen, vet att det kommer bli tufft, både för henne & oss. Men vi orkar inte längre, så det är bara att bita i sura äpplet..! Någon som har erfarenhet av metoden & kan peppa?


Dagens julkort går som en vals ;0)

Magnolia jul 2010. Papper bl a Maja design & Petson´s papper.

Närbild färgläggning!

Lite blommor med glitter...

... fin jultext från ähum Inkido?

Snöstjärnor utstansade i papper & dekorerade med snöfärg.
Nu ska jag titta på Arga snickaren & blogga runt lite, hej så länge!

3 kommentarer:

Therese sa...

Åh, så herlig kort. Sååå fint motiv. Lekkert oppsett. Klem :)

Pimmi sa...

Stort grattis till ditt mål! Vad duktig du är, själv kämpar jag också, det går väl allt utom bra ;P
Har inte provat den metoden, vi körde 5 minuters metoden och den fungerade mycket bra på båda våra barn. Jobbigt första 3 nätterna men sen gick det hur bra som helst. Rekommenderar att man börjar när båda är hemma så man kan byta av varandra.
Läckert kort. Vilka fina detaljer du fått till. Och tack för den fina kommentaren i min blogg.
Kram Emma

Petraso sa...

;) Ja.... fintttttttttt!