måndag 15 november 2010

BVC & mysig måndag!

Ja, idag blev det ett snabbt besök på BVC. Vår lilla dotter väger nu 9,9 kg, längden skulle vi ta den 25:e men gissar att hon har växt lite där också ;0) Vi frågade även om lite sömntips men fick inget konkret svar direkt, det är inte onormalt att barn i den åldern är i stort behov av trygghet & därför har sömnproblem. Så vi fortsätter vår lilla metod som faktiskt gått riktigt bra, väldigt lite gråt eller arbete. Varje kväll har vi lagt henne när hon är sömnig & buffat lite i ändan samtidigt som vi sjungit tyst & det fungerar verkligen, hon tittar lite på oss men kommer sedan till ro. Skönt! Dessvärre är nätterna fortfarande lika tuffa, inatt vaknade hon 01 men somnade om i vår säng. Vaknade sedan 04 & då gick det inte att få henne att somna om förrän efter en flaska välling vid 05.30. Vi går med henne tills hon lugnat ner sig, lägger henne i sängen men hon kommer inte till ro (även om det numera tar lite längre tid innan hon gör "ostbågen"  dvs kröker ryggen & gråter argt). Vi fortsätter dock & hoppas på en snar förbättring ;0)

Resten av denna dag går i lugnets tecken, blir ev en promenad i det vackra vädret & så hoppas jag hinna med lite lite pyssel. Har börjat på årets jultags, tänkte nämligen ha tema på mina julklappar i år & matcha tagsen därefter! Temat kommer gå i naturfärgat papper ihop med brunt & vinrött. Kitet jag kommer använda har jag designat för Panduro Hobby för 2 år sedan. Tyvärr finns inte kitet kvar men 10-metersrullen gör ;0)


Kit i Shabby chic-stil a la Annica ;0)


Och så har ju affärerna svämmat över av jultidningar, många inte ens jag sett förut!
Men dessa fyra är välbekanta ansikten, åtminstone för mig ;0)

Däremot ska det bli intressant att läsa dessa, som jag inte sett förut!
Dessutom har Jeanne D´Arc living kommit med ett julnummer, mumma säger jag ;0)

Dagens kort är med motiv från Papermaze, tycker deras ugglor är toppensöta!

Närbild på den lille filuren!

Lussetexten Papermaze, de andra två är "hemmagjorda" ;0)

Lite blommor med knappar & floss.

Och små snirklar vid löven!
Det var allt för idag, nu räknar jag ner sekunderna till min lilla prinsessa ska vakna, ha det gott!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Jag känner igen hennes sömnvanor. Dante kronglar fortfarande. Jag kan bara säga att sätten är många och ni kommer nog snart att hitta något som passar er bra. Sova får man göra när man blir gamal ;) Kram

AnnikaS sa...

Jag tycker oxå att det är roligt med tema för julklapparna. Dina papper såg ljuvliga ut!

Du gör många fina kort!
kram Annika