onsdag 3 november 2010

Och regnet bara öser ner...

Fy, vilket skitväder, rent ut sagt! Det ösregnar, tokstormar & är allmänt ruggigt, brrr...  Idag stannar vi inne! Skulle egentligen haft mammaträff idag men undertecknad är i fas 1 av en förkylning; feber, halsont, torr i halsen, näsan kliar & det värker i kroppen så vi får hoppa över... Lite orolig för det är ett par saker som hänger löst om jag blir sjuk... Bl a skulle jag på mysigt klädesparty på Pomp de Lux imorgon & vill så gärna gå... men om kroppen säger nej får knoppen lyda! Men Ullared ställs inte in, om jag så ska sitta i karantän hela vägen! Ska handla mycket kläder till Nellie, jacka & inneskor till mig själv & så hygenartiklar, julklappar & heminredning. Ska bli kul att se hur stort det blivit, har inte varit där på minst på två år! Ser verkligen fram emot denna dag & det bästa är att vi INTE ska åka tåg, he he.

Jag har förresten handlat två par vinterskor, på Ellos! Det trodde jag inte ens själv, men de är faktiskt riktigt bra & snygga & sköna & billiga, 300 kr/st..! Hade det ena paret på resan i lördags & kände inte av något skoskav som jag annars alltid får av nya skor. Så jag är så nöjd med mina inköp ;0)


Båda är fodrade med gosigt fluff, de olivgröna kängorna är riktigt varma & sköna.
Däremot vet jag inte hur de tål vatten?!

Dagens kort, ett traditionellt julkort!

Julstämpel Magnolia, papper basic grey, Scrapper´s choice, Papirdesign m fl.
Stämpel, ja Petraso, är denna Reprint eller Inkido? Osäker...

Färglagd med akvarell.

Närbild på stämpeln, fin är den i alla fall!
Ljuvligt typsnitt ;0)

Och lite blomster!
Nu ska jag lägga tillbaka alla mina 300 internetfavoriter efter den lilla datorservicen igår. Visade sig att datorn inte behövdes återställas så gjorde dessutom rensningen av alla favoriter i onödan. Men kan åtminstone rensa ut lite, inte minst bland mina 57 Scrapbutiker!!! Och så lovar jag att visa en summering av mina ca 150 designprodukter för Panduro Hobby! Man hinner en hel del på 5 år ;0) 

1 kommentar:

Petraso sa...

150 produkter.... WOW!!! Åhhhh Va kul vill se... har nog flera hemma....;) Stämpeln är i detta fall en INKIDO;) hiiii
Underbart kort vännen!!! Krya på dig... för Ullareds shoppingen vill jag gärna se!!!!!! Avis...