söndag 21 november 2010

Lussebullar & julpynt!

Har ju visat mitt hem julpyntat varje år & undrar om ni inte börjar tröttna på det? Får se hur jag gör, men lite smakprov på min tjuvstart får det allt bli. Idag är det en vecka till advent, har ni börjat pynta än? Jag kommer nog inte hinna bli klar med hela huser till 1:a advent så därför börjar jag med vardagsrummet där man är mest ;0)

Min favorittomte! Tyvärr har jag inte stött på upphovsmakaren igen, jag skulle vilja utvidga min samling på 1 stackars tomte & har aldrig sett några så välgjorda som dessa! Damen heter Kerstin Sjöström & bor i Alvesta, men svarar inte på mail. Någon i närheten som vet om hon är verksam längre? En del av apelsinerna brevid blev färskpressade imorse, andra ska dekoreras med nejlikor & röda band i veckan!

Ännu en fluffig tomte! Båda får stå högt upp för katterna älskar dem lika mycket som jag ;0)

Kandelabrarna har fått på sina ljusmanschetter från Ullared!

Och så visar jag ett kort med! Stämpelflickan från Panduro, papper Webster´s, & October afternoon.

Närbild på färgläggningen & glittret!

Lite röda blommor ;0)

Stämpel Inkido!

Och denna är gjord av två olika stämplar. Den yttre är Reprint men istället för en snöstjärna i mitten valde jag att ha ytterligare en cirkelstämpel från Prick i form (tror jag...)
Och från jul till nattsömn! Igår kväll slocknade Nellie betydligt snabbare vid läggdags men vaknade vid 22.30. Jag kämpade rätt bra men hon slockande inte förrän jag la henne på mage?! Vår dotter har aldrig gillat ryggläge utan alltid somnat på sidan. Men tydligen funkar mage ännu bättre för då la hon sig till ro direkt. Jag upprepade detta när hon vaknade vid 03 & då somnade hon om direkt. Synd att man inte visste det innan, man har ju haft i bakhuvudet att de inte får sova på mage innan 4 månaders ålder & sen har man bara kört i invanda spår. En rolig anekdot i det hela är att inatt när hon vaknade frågade jag sambon om han kunde ta det. Han svarade genom att vyssja direkt fast han låg kvar i sängen & sov! Ha ha, då är man skadad ;0) Nu ska jag baka lussebullar, tjingeling!

1 kommentar:

Shake sa...

hello Anglahus!
i have discovered your blog today and now I'm a follower ;)
Love ALL your creation, the details and the flowers are absolutely pretty!
Love the colors too!!!
big hugs from Your new follower, hugs
Albert